Bagātība un jaunas iespējas: ko sagaidīt no 2023. gada katrai zvaigžņu zīmei

Zvaigžņu speciāliste Tatjana Družinina izteica prognozi 2023. gadam visām zvaigžņu zīmēm. Gads būs izaicinājumu un pārbaudījumu pilns, tomēr, vienlaikus, ar plašām iespējām. 

Dzentlmenis.com  žurnālisti strādāja ar eksperta prognozi.

Uguns zīmes

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

2023. gads sniegs Auniem jaunas iespējas. Galvenais ir koncentrēties uz galveno un netērēt laiku sīkumiem. Esi uzmanīgs finanšu sektorā, neieguldi lielus ieguldījumus, pretējā gadījumā daudz zaudēsi. Šis būs labvēlīgs gads ilgtermiņa plāniem.

Lasi arī: Sieva, pēc liela strīda, neizturēja un aizgāja no mājām, atstājot vīru ar bērniem – pēc 2 dienām viņa saņēma šo vēstuli

Pierakstiet savus mērķus desmit gadiem uz priekšu. Var rasties problēmas ar lieko svaru. Nodarbojies ar sportu un ēd pareizi.

 

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

2023. gada Lauvas ģimenes dzīvē viss nav tik vienkārši. Precētajiem iespējamas šķiršanās, bet neprecētos gaida jaunas iepazīšanās, kas var beigties ar ģimenes saitēm.

Darba ziņā arī nav viegli. Jums var ienākt prātā mainīt darbu, taču nesteidzieties pieņemt lēmumu – iespējams, jums tiks piedāvāts karjeras pieaugums vai algas paaugstināšana, – stāsta Tatjana Družinina. — Skaidrība šajā jautājumā parādīsies gada otrajā pusē.

Lauvām, kuras nodarbojas ar sportu, zvaigžņu speciāliste iesaka aprīlī-jūlijā piedalīties kādās sacensībās vai turnīrā – šajā laikā būsiet savas fiziskās formas virsotnē.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

2023. gada sākums Strēlniekiem būs aizraujošs. Šeit jūs varat ceļot ar komandējumiem, iegādāties dzīvokli un uzlabot savu labklājību.

Taču pavasarī iespējamas ne tās patīkamākās ziņas profesionālajā sfērā – kāds no saviem spēkiem var tikt nodots citam un domāsi par darba maiņu. Skatieties uz to kā uz iespēju izveidot savu komandu. Ja esat pašnodarbināta persona, apsveriet iespēju paplašināties. Tiesa, nesteidzieties ar nopietnām investīcijām ilgtermiņa projektos – rezultāts var nebūt tāds, kādu gaidāt.

 

 

Zemes elementu zīmes

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 20. maijam)

Arī Vēršiem jāizglītojas. Tas noderēs, ja joprojām nevarat atrast savu sapņu darbu. 2023. gadā viņa noteikti tevi gaidīs, taču, lai ieņemtu vēlamo amatu, tev būs nedaudz jāpastrādā. Ja jums ir savs bizness, varat droši domāt par jauniem projektiem – tie solās būt ienesīgi. Īpaši gada pirmajā pusē. Bagātības pieaugums, uzkrājumi, veiksmīgas investīcijas – tas viss sagaida Vērsi līdz 2023. gada aprīļa vidum. Ja neguļ uz dīvāna. Tajā pašā laikā pastāv neparedzētu izdevumu risks.

“Šādi riski var rasties no aprīļa līdz jūlijam,” saka Tatjana Družinina. – Īpaša uzmanība jāpievērš elektrībai un gāzei, tāpēc neskopojieties ar remontdarbiem un aprīkojuma jauninājumiem.

Vasarā būs iespēja uzlabot dzīves apstākļus un papildināt ģimeni.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Bet Jaunavām ar sportu jābūt uzmanīgākām. It īpaši, ja tas ir ekstrēmais sporta veids. Cik maz tas varētu beigties. Risks 2023. gadā vispār nav jūsu izvēle. Nav pat vērts ņemt kredītus – parādi sāks augt ar lēcieniem un robežām. Labāk investēt kaut ko perspektīvā – gada otrajā pusē iespējami ienākumi, kas saistīti ar kapitālieguldījumiem, investīcijām un mantojumu.

Tajā pašā laikā gada otrajā pusē (tuvojoties gada beigām) iespējamas problēmas ar likumu. Tāpēc mēģiniet dzīvot saskaņā ar savu sirdsapziņu un Kriminālkodeksu. Turklāt gada beigās viņiem var pievienoties nepatikšanas ģimenē.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Līdz 2023. gada aprīļa beigām Mežāžiem var rasties grūtības darbā, un kādā brīdī tev pat ienāks doma pamest, taču nesteidzies no tās šķirties – iespējams, ka jaunā vietā nejutīsies labāk.

Taču, sākot ar aprīļa beigām, dzīve dzirkstīs jaunās krāsās. Iespējams arī jauns darbs un pat pārcelšanās uz citu valsti.

Bet attiecībām ir pienācis laiks piešķirt statusu “viss ir sarežģīti”. Precētos gaida vilšanās, un vientuļajiem nāksies uzņemties iniciatīvu, ja viņiem būs apnicis dzīvot kā pupai.

 

Gaisa zīmes

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Dvīņi darbā var justies noguruši un garlaicīgi, taču, ja nepadosies šīm noskaņām, vari tikt paaugstināts amatā. Vai arī atrodi citu vietu – šajā ziņā zvaigznes arī dod priekšroku Dvīņiem. Patīkamas un noderīgas iepazīšanās pavērs tev jaunus apvāršņus, un pateicoties tām tu vari veidot karjeru (iespējams, ka citā valstī). Labvēlīgs laiks paziņu loka paplašināšanai ir no 2023. gada aprīļa beigām.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

2023. gada pirmā puse Svariem nav labākais laiks aizdevumiem un hipotēkām. Labāk ir slēgt vecās, nevis uzņemties jaunas. Turklāt tam būs labas iespējas palielināt vai pat mainīt darbu uz izdevīgāku.

Gada otrā puse ir piemērots laiks, lai paplašinātu paziņu loku gan profesionālo, gan personīgo. Iespējams, ka atradīsi uzticamu partneri, mecenātu vai mīļoto. Vienkārši nesteidzieties ar attiecībām.

 

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

2023. gads Ūdensvīram ir īstais laiks veidot siltas attiecības ar ģimeni, ja vēl neesat to izdarījis. Pastāv arī bagātības pieauguma iespēja. Principā finansiālās iespējas ir ļoti daudzsološas. Jā, darbā var būt šķēršļi, taču, saglabājot vēsu prātu un izdarot pareizo izvēli, jūs pārvarēsit jebkuru šķērsli.

Turklāt 2023. gads Ūdensvīram ir daudzsološs ceļojumu ziņā. Bet, ja nolemjat iegūt pēcnācējus – nesteidzieties.

 

Ūdens stihijas pazīmes

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Vēži 2023. gadā savu hobiju var pārvērst par ienākumu avotu. Tātad, ja izrādīsi pienācīgu neatlaidību, varēsi attīstīt savu biznesu, kas arī tev patīk. Šāds scenārijs ir diezgan iespējams pirmajā pusgadā, tāpēc netērējiet laiku. Līdz jūnijam nauda nonāks jūsu rokās.

Lasi arī: Sieva, pēc liela strīda, neizturēja un aizgāja no mājām, atstājot vīru ar bērniem – pēc 2 dienām viņa saņēma šo vēstuli

Nav laika atvērt jaunu biznesu – padomājiet par ģimeni. 2023. gads Vēžiem būs veiksmīgs laulību un bērnu ziņā. Bet ar šķiršanos un šķiršanos labāk nesteigties.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

2023. gada pirmajā pusē Skorpioniem veiksies, viņi var pat laimēt loterijā. Bet kur ir kāpumi, tur ir kritumi. Gada otrajā pusē nav izslēgti konflikti darbā un ģimenē. Radinieki var pievilt ar attieksmi pret naudu un pat savu dzīvi, un darbā iespējami asi strīdi.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

2023. gadā Zivīm īpaši svarīgi ir uzraudzīt savu veselību – nav izslēgta liekā svara parādīšanās.

Izņemot to, negaidiet lielas izmaiņas. Zivju dzīvi 2023. gadā raksturos mērenība. Naudas vairs nebūs (tomēr arī mazāk). Arī darbā viss ritēs kā ierasts: ja smagi strādāsi, pakāpsies pa karjeras kāpnēm, nē, tas nozīmē, ka nevajag daudz. Bet cerēt uz brīnumu noteikti nav tā vērts. Zivis visu 2023. gadu var paļauties tikai uz sevi. Un tikai uz gada beigām situācija var nedaudz mainīties uz labo pusi.

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru