Sieva, pēc liela strīda, neizturēja un aizgāja no mājām, atstājot vīru ar bērniem – pēc 2 dienām viņa saņēma šo vēstuli

Daudzām ģimenēm ir dažādi stāsti par viņu ģimenes ikdienu un grūtībām. Šī konkrētā situācija ir pazīstama daudziem cilvēkiem, bet varbūt ne norise tieši šādā veidā un noslēgums…

Kā viss sākās? Pēc darba un grūtas darba dienas vīrs iekrīt gultā atpūsties un skatīties televizoru. Sieva bērnus liek gulēt tieši tajā pašā brīdī. Bērni sāk trakot un negrib iet gulēt. Lai nedzirdētu bērnus raudam, vīrs demonstratīvi pagrieza televizora skaļumu. Tas, iespējams, radīja sāpes viņa sievai, kura izlika uz viņu savas dusmas.

Lasi arī: Kāda 47 gadus veca sieviete katru rītu dzēra siltu ūdeni ar kurkumu. Uzzini, kas notika pēc 12 mēnešiem!

Viņu strīdam turpinoties, vīrs un sieva sāka strīdēties arvien skaļāk. Sieva pārmeta vīram, ka viņš neko nedara, lai palīdzētu ar bērniem. Savukārt vīrs pārmeta sievai, ka viņa  visu dienu mājā neko nedara, kamēr viņš neskaitāmas stundas diennaktī vergo darbā.

Beigās sieva vairs neizturēja. Raudādama viņa savāca mantas un devās pie vecākiem. Pēc 2 dienām viņa saņēma vēstuli no vīra…

 

“Mīļā…

Es atvainojos par savu pagātnes rīcību un vārdiem.

Kad tu aizgāji, man bija pietiekami daudz laika, lai saprastu situāciju. Ar skumjām sirdī noliku bērnus gulēt.

Kad tu neatnāci mājās no rīta, man vajadzēja paņemt brīvu dienu, lai paliktu kopā ar bērniem.

Es visu dienu smagi strādāju, un man nebija laika atpūsties. Daudz laika pavadu gatavojot, ģērbjot bērnus, spēlējoties ar viņiem un uzkopjot māju.

Man tas viss bija jādara! Visu dienu es biju viens savā mājā, un man nebija iespējas runāt ne ar vienu, kas ir vecāks par 10 gadiem.

Tad es sapratu, cik daudz tu dod un domā par bērniem. Nākamā diena bija nemainīga.

Es dzīvoju bez tevis 2 dienas un 1 nakti. Šajā laikā es daudz domāju un sapratu galveno. Es saprotu, cik tu esi noguris dienas laikā! Esmu sapratis, ka būt mātei nozīmē upurēt sevi kaut kam svarīgam.

Lasi arī: Kāda 47 gadus veca sieviete katru rītu dzēra siltu ūdeni ar kurkumu. Uzzini, kas notika pēc 12 mēnešiem!

Tas ir daudz grūtāk nekā 10 stundas birojā. Sapratu, ka būt mammai ir svarīgākais darbs pasaulē!

Diemžēl daudzi to nenovērtē un nemaz neapzinās. Es rakstu šo vēstuli ne tikai tāpēc, lai atvainotos un pateiktu, ka man ir ļoti skumji un ilgojos pēc tevis.

Es gribu, lai tu  no manis dzirdi, kāds muļķis es biju, ka nenovērtēju tevi un to ko tu sniedz mūsu ģimenei!

Tu man esi drosmīgākais cilvēks! Tev ir pats grūtākais  pienākums – rūpēties par mūsu bērniem un ģimeni!”

 

 

Lai šis pieredzes stāsts palīdz mums neļauties emocijām un novērtēt katra ģimenes locekļa devumu! Kā ar jums? Vai jums ir bijusi pieredze strīdos ar otru pusīti, ka ka’ds nedara pietiekami? 

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru