Bils Geits izteicies, kas mūs gaida tālāk – prognozes par gaidāmo 2022. gadā un kad beigsies pandēmija

Biznesa magnāts, “Microsoft” līdzdibinātājs un filantrops Bils Geitss publicējis apjomīgu ierakstu savā blogā, kurā prognozē, kas ar pasauli notiks tuvākā nākotnē, un kad beidzot gaidāmas pandēmijas beigas. 

 

Tāpat viņš raksta kāpēc 2021. gads ir bijis vissarežģītākais un neparastākais gads viņa dzīvē.

Miljardieris arī izteicis prognozi par 2022. gadu, kurā saskata būtisku pagrieziena punktu pasaules cīņā ar Covid-19 pandēmiju. Tāpat Geitss norāda, kā tuvākajos gados mainīsies cilvēka ikdiena darbā, izglītības un veselības aprūpes jomā.

Mana sociālā dzīve ir daudz digitālāka nekā agrāk… Mana personīgā pasaule nekad nav bijusi tik maza kā pēdējos 12 mēnešos,” rakstīja filantrops.

Katra gada nogalē cilvēki ar interesi gaida “GatesNotes”, kurās Bils Geitss apkopojis aizvadīto gadu, publicējot bloga ierakstus par dažādām tēmām, sākot ar grāmatām, kuras viņam patika lasīt attiecīgajā gadā, un beidzot ar pārdomas rosinošiem darbiem un atsauksmēm. Kopš Covid-19 pandēmijas sākuma Geitss arī ieguvis lielu popularitāti arī ar savām prognozēm par vīrusa izplatību.

Lasi arī: TV personība Ivo Goldmanis, kurš rudenī tika redzēts nakšņojam kāpņu telpā, atklāj, kas īsti notika viņa dzīvē

Geitss, kurš ir pazīstams ar praktiskām prognozēm tehnoloģiju jomā un ne tikai, ir publicējis jaunu ierakstu par to, kā 2022. gads kļūs par “Iemeslu optimismam pēc aizvadītā grūtā gada”.

“Microsoft” līdzdibinātājam ir pamatotas cerības, ka Covid-19 pandēmijas beigas ir ļoti tuvu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru