Četri padomi no Čārlza Darvina tiem, kuri vēlas būt laimīgi un veiksmīgi personīgajā dzīvē

Čārlzs Darvins tiek uzskatīts par vienu no ietekmīgākajiem cilvēkiem vēsturē. Protams, viņš nedeva padomus, kā atrast mīlestību un dzīvot spēcīgā laulībā.

Bet, izlasot vairākus viņa citātus, es sapratu, ka tiem ir dziļa nozīme. Šīs ir ārkārtīgi gudras domas, kurām jāvadās sievietēm, kuras vēlas tikt mīlētas un cienītas.

Nekad nedraudzējies ar kādu, kuru nevari cienīt

Es teiktu tā: nekad neprecies ar vīrieti, kuru tu neapbrīno un kuru nebaidies pazaudēt. Nekas labs no tā neiznāks. Šis būs apzināti izgāzies projekts. Tā noteikti nevajag darīt.

Vīram vajadzētu būt cilvēkam, kuru vēlas lolot un pasargāt no nepatikšanām. Sieviete, kas skaidri redz sava vīrieša priekšrocības salīdzinājumā ar citiem, nekad viņu nemainīs pret citu. Uz viņa fona pārējie šķitīs vāji un zaudētāji.

Sievietei ir jāuztver vīrieša problēmas kā savas

Šīs frāzes pērle ir vārds “problēma”. Daudzi mani draugi apprecējās ar tiem, kas bija blakus, jo domāja ka citus neatradīs. Vai arī tiem, kas bija neatlaidīgi. Mēs varam teikt, ka viņi nešķiroja kandidātus, bet piekrita, tam kas ir. Rezultāts: strīdi, skandāli, šķiršanās.

Lai saprastu, kas mums tieši vajadzīgs, mums pēc iespējas vairāk jāsazinās ar pretējo dzimumu, jāiegūst pieredze. Un neceriet uz brīnumu, bet veidojiet brīnumu paši.

Lasi vēl: Sāku pamanīt, ka sieva ir nogurusi un viņai nav laika gatavot vakariņas, kamēr biju darbā. Izmantoju slēpto kameru

Alkoholisms cilvēcei ir lielāks ļaunums nekā karš, mēris un izsalkums kopā

Ja jūs apmierina vīra kaitīgie ieradumi jo īpaši alkoholisms, tad pavisam drīz gaidāma šķiršanās. Sieviete sevi neciena. Prātīgs vīrietis nav veiksmīgas laulības garantija. Bet tas ir labāk nekā vīrs, kurš bezsamaņā guļ zem žoga. Pat tavs mīļotais.

Izdzīvo nevis spēcīgākais, ne visgudrākais, bet tas, kurš pielāgojas, lai mainītos visātrāk

Vai jūs zināt šo frāzi: “Arī bagātie raud”? Tātad laulību neglābs ne nauda, ​​ne prestižu iestāžu diplomi, ne dārgs nekustamais īpašums. Galvenais ir pielāgošanās spēja: mainīties. Un nav bailes no nākotnes problēmām.

Avots: yandex

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru