Cilvēki netiek pat uz veikalu, satiksme ir pilnībā bloķēta. Šoferīt, iesakam tev apbraukt Baltinavu pa citu ceļu!

Agrāk šeit bija ceļš pa kuru cilvēki pārvietojās uz Baltinavas centru. Šobrīd ar automašīnu nav iespējams līdz centram aizbraukt kaut pēc produktiem uz tuvējo veikalu. Cilvēki ir izolēti no apkārtējās pasaules…

Lasi vēl: Strauji ”Facebook” izplatās bīstams vīruss ar kura palīdzību tiek uzlauzti profili. JA ATNĀK ŠĀDA VĒSTULE – NEVER VAĻĀ!

Baltinavas novads, Baltinava kā arī Čudarīne šobrīd izskatās kā fotogrāfijās. Šie ir tikai daži skati no postažas ko ir izdarījis lietus. Sāk kļūt bīstami pārvietoties ar automašīnu pa ceļiem, tādēļ cilvēki izvēlas doties ar kājām.

Satiksme ir pilnībā bloķēta, jo ceļš ir vienkārši iegruvis. Diemžēl šāds skats paveras pat uz vairākiem ceļa posmiem.

Vietējiem iedzīvotājiem ir applūduši pagalmi, dārzi un iebraucamie ceļi. Cilvēki ir panikā, jo saprot, ka ceļa remonts nebūs pabeigt tik ātri kā viņi vēlētos. Par laimi, brīdī kad ceļi iegruvuši neviens cilvēks un automašīnas nav cietuši.

Ņemiet vērā, ka arī ceļa posms Kārsava – Rēzekne ir bloķēta. Šoferīšiem, vajadzētu izvēlēties citu ceļu kā šo postažu apbraukt. Iedzīvotāji paši saprot, ka stāvoklis ir kritisks. Daži no vietējiem iedzīvotājiem pat ir spiesti nebraukt uz darbu, jo vienkārši nav ceļa pa kuru braukt.

Šīs fotogrāfijas mums iesūtījusi vietējā iedzīvotāja, kura ir šausmās un neziņā par turpmāko dzīvošanu Baltinavā. Jācer, ka lietus vairs neizdomās pārsteigt Baltinaviešus.

Spread the love

Pievienot komentāru