Daļējs vegānisms piespiedu kārtā; Man nav iebildumu pret vegāniem, tomēr nevaru ciest šo

Neliela piezīme: Es pilnībā atbalstu veģetārismu un veģetāriešus, līdz viņi mēģina man atņemt gaļas gabalu.

Lai jūs saprastu: mēs esam vidusmēra ģimene. Manai sievai un man ir 43 gadi. Bērni ir gandrīz pieauguši: dēls mācās citā pilsētā, un meita devās uz vienpadsmito klasi.

Mēs nekad iepriekš nenodarbojāmies ar veģetārismu. Aprīlī sievai bija dzimšanas diena, viņa uzaicināja daudzus savus draugus un paziņas uz svētkiem. Viena no šīm draudzenēm bija veģetāriete. Vai draudzene pārliecināja manu sievu, vai kaut kas cits viņai iekoda, bet pēc dzimšanas dienas viņa burtiski pārmainījās. Mana sieva sāka gatavot tikai veģetāros ēdienus. Mūsu uzturā bija daudz zirņu, pupiņu, sēņu un riekstu. Palielinājies arī piena produktu īpatsvars.

Mūsu ģimenē sieva ir atbildīga par pirkumiem, tāpēc desas no ledusskapja nedēļas laikā pazuda. Atceros, ka pēdējās kotletītes es apēdu pāris dienu laikā, palika tikai desa. Es viņu taupīju visilgāk.

Lai arī: Nožēloju, ka neizšķīros ar vīru ātrāk un nekļuvu laimīga

Tad es bija spiests ēst sievas gatavotu ēdienu. Man nav laika gatavot ēdienu, un maz ticams, ka tā arī būs. Man sāka pietrūkt gaļas. Tagad reizi nedēļā man pašam ir jāiet uz veikalu un jāpērk desas un gaļas izstrādājumi. Dažreiz pēc darba es dodos uz KFC vai Burger King, lai apēstu garšīgu, karstu gaļu. Šie brīži ir neaizmirstami! Gaļa man nekad iepriekš nešķita tik garšīga. Arī mana meita turpina ēst gaļu, tāpēc ar vienu braucienu nedēļā uz veikalu nepietiek.

Ko padarīt. Bet vismaz es zinu, ka, ja atstāšu kūpinātu desu ledusskapī, mana sieva pat ar pirkstu nepieskarsies tai.

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru