Dievs nekad nekavē – viss notiek tā, kā tam jānotiek

Tā vietā, lai pa galvu pa kaklu mestos tajā, kam jūs patlaban neesat gatavi, labāk apbruņojieties ar pacietību un uzticieties Dievam. Steiga un nepacietība tikai kaitē. Labāk nomierinieties un paskatieties, kas būs tālāk. Jūs taču kinoteātrī nepieprasāt, lai uzreiz tiktu rādītas filmas beigas, jo jūs nevarat sagaidīt, kad uzzināsiet, kas notiks beigās! Tā arī dzīvē.

Vai jūs esat pamanījuši, ka patiesi nobrieduši cilvēki nekad nestreso un nekļūst aizkaitināti, kad neiegūst vēlamo uzreiz? Viņi ir tik mierīgi un pārliecināti, jo saprot, ka Dievs lieliski zina par visām viņu vēlmēm un mērķiem. Un nav nozīmes, cik reliģiozi viņi ir, un cik bieži iet uz baznīcu. Dievs tik un tā jau šodien rūpējas par to, lai  jūsu dzīvē notiktu tas, ko jūs esat pelnījuši. Cita lieta, ka mēs to nepamanām vai arī līdz galam neapzināmies.

Mēs visi esam vienādi: kad sabrūk plāni un projekti, mēs sākam šaubīties par Dievu un par to, ka viņš mūs vispār dzird. Bet Dievs nekad nekļūdās.

Vienkārši Viņš sūta pareizās lietas pareizajā laikā. Lai kā arī mēs necenstos “paātrināt” vēlamos notikumus – visam savs laiks. Pieņemiet šo patiesību no visas sirds, no dvēseles. Viss būs labi, un viss piepildīsies. Tikai ne tad, kad esat to ieplānojuši savā kalendārā un, ļoti iespējams, ka ne tieši tā. Galvenais, ka tas jums būs vislabākais un optimistiskākais variants.

Pieņemiet to faktu, ka nekas un nekad nenotiks ar precizitāti līdz 100 %, kā jūs esat ieplānojuši un iecerējuši. Uzticieties pilnīgākam plānam – Dieva plānam. Viņš palīdzēs iegūt brīvību. Iegūt patiesu laimi un harmoniju.

Protams, ka mums ir jācīnās un uzstājīgi jāvirzās uz savu mērķi. Bet bez fanātisma un “viss pagalam” neveiksmes gadījumā.

Atcerieties, ka galu galā jūs visu dabūsiet. Un – vislabāko. Bet tas notiks vajadzīgā laikā un vajadzīgā vietā. Kad un kur – mums nav lemts to uzminēt.

Ticiet Dievam, un Viņš jūs aizvedīs tur, kur jūs esat pelnījuši atrasties. Visparastākajā un ne ar ko nenozīmīgā dienā. Pat tad, kad jūs,  iespējams, jau vairs neticēsiet nekam, un aizmirsīsiet, par ko sapņojāt.

Vienkārši uzticieties Dievam.

avots: vranya.net

Spread the love

Pievienot komentāru