“Dzīve pēc komas” : Korinnas un Mihaela Šūmahera mūžīgās mīlestības stāsts

Un, kas ir interesanti, bērni gāja savu vecāku pēdās. Džīna-Marija veiksmīgi nodarbojas ar jāšanu, bet Miks jau piedalās “Formula-3” sacīkstēs.
Kad pāris atzīmēja savu kāzu desmito gadadienu, Mihaels sievai uzdāvināja namiņu pie ezera pasakainā Šveices nostūrī. Vēlāk viņi iegādājās vēl pāris namiņus, un viens no tiem atradās franču pilsētiņā Meribelā, kur ar slaveno sacīkšu braucēju arī notika liktenīgā neveiksme.

Brīdī, kad viņš laidās lejā no kalna, Mihaels nokrita un ar galvu atsitās pret akmeni. Ja nebūtu bijusi ķivere, tad diez vai viņa dzīvību būtu bijis iespējams glābt. Sacīkšu braucējs pārcieta divas nopietnas operācijas un ārsti viņu ieveda mākslīgās komas stāvoklī, kur viņš atradās četrus mēnešus.

Pusgadu pēc ārstēšanās klīnikā, sieva atveda vīru mājās – mazā pilsētiņā Vuflens-le-Šato, kur viņa Mihaelam uzbūvēja mini-klīniku, kurā strādā 15 cilvēku medicīniskais personāls. Katru mēnesi vīra ārstēšanai Korinna tērē aptuveni simts tūkstošus franku.

Vācu Formula 1 sacīkšu braucējs Mihaels Šūmahers pozē ar savu sievu Korinna, ziemā Madonna di Campiglio kūrortā, Dolomītu apgabalā, ziemeļitālijā, 2005. gada 11. janvārī. Šūmahers piedalās tradicionālajā Ferrari ziemas tikšanās ar presi. AFP PHOTO / Press Ferrari

Ar medijiem Šumahera sieva dod priekšroku nesazināties, tāpēc sīkumus par slavenā sportista veselības stāvokli mēs nezinām. Bet runā, ka viņš joprojām ir nekustīgs, un pa māju pārvietojas invalīdu krēslā.

LASI VĒL: 10 labākie Princeses Diānas izteicieni

Pavisam nesen Korinna iegādājās īpašumu spāņu salā Maljorkā. Iespējams, ka siltais klimats un jūras gaiss palīdzēs Mihaelam atjaunot spēkus un viņa veselības stāvoklis manāmi uzlabosies.

avots: banka.varenie.life

Spread the love

Pievienot komentāru