Enerģētiski spēcīgāko zodiaka zīmju reitings – no pašas stiprākās līdz vājākajai

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Auni tiek uzskatīti par enerģētiski spēcīgākajiem zodiaka apļa pārstāvjiem. Šķiet, ka viņiem ir neizsmeļams enerģijas avots.

Bet problēma ir tā, ka, kam ir milzīgs enerģijas daudzums, Auns ne vienmēr var saprast, kā to pakļaut un novirzīt lietderīgā virzienā.

Bieži vien, nespējot tikt galā ar spēcīgu enerģiju, Auns nodara sev kaitējumu. Viņiem ir zems paškontroles līmenis, tāpēc viņu enerģija viņiem nodara vairāk ļauna nekā laba.

 

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Lauvām piemīt ne mazāk spēcīga enerģija, taču tām ir būtiska atšķirība no Auniem – viņi savus iekšējos resursus novirza, lai palīdzētu saviem mīļajiem.

Viņi mazāk koncentrējas uz apkārtējo pasauli, kas ļauj viņiem tikt galā ar spēcīgām enerģijas plūsmām. Enerģijas izmantošana ļauj Lauvām saglabāt mērķtiecību un sasniegt savus mērķus.

Taču neceri, ka no Lauvas enerģijas saņemsi kādu labumu – viņi nav pieraduši tajā dalīties ar kādu (ja vien neesi Lauvas ģimenes  un tuvāko draugu lokā).

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Strēlnieks ir uguns zīme ar spēcīgu enerģiju. Viņa ir pozitīva un cenšas izlauzties. Strēlnieku priekšrocība ir tā, ka viņi zina, kā tikt galā ar viņiem pieejamajiem spēkiem, kā arī labprāt dalās enerģijā ar citiem cilvēkiem.

Lasi arī: Katrai Zodiaka zīmei ir savs slepenais ierocis! Uzzini, kāds ir tavs!

Tieši šī iemesla dēļ viņiem bieži izdodas ap sevi pulcēt domubiedru loku. Ar kopīgiem pūliņiem, papildināti ar Strēlnieka enerģiju, viņi sasniedz savus mērķus.

Strēlnieku problēma ir tā, ka viņi bieži vēlas izmantot savu enerģiju savtīgiem mērķiem.

 

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 20. maijam)

Vērša enerģijai atšķirībā no trim iepriekš nosauktajiem zodiaka apļa pārstāvjiem ir atšķirīgs raksturs. Vērsis ir zemes zīme, tāpēc no tās nevar redzēt spilgtus enerģijas uzplūdus. Tā enerģija ir stabila, un tā tiek dozēta.

Vērsis zina, kad izmantot daļu savas vitalitātes. Šī iemesla dēļ viņi pārliecinoši tiek galā ar grūtībām un gandrīz nekad nezaudē mieru.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Mežāži, lai arī viņiem ir spēcīga enerģija, nemaz nezina, kā to pārvaldīt. Viņi arī cieš no enerģijas vampīrisma.

Dažreiz viņi var neapzināti barot savus dzīvības spēkus ar citu cilvēku enerģiju. Mežāžiem ir grūts raksturs, un viņi vienmēr vēlas būt pirmie. Tāpēc viņi var uzspiest savu gribu citiem cilvēkiem.

Arī interesanti: Trīs pašas mantkārīgākās un skopākās zodiaka zīmes! Labāk uzmanīties!

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru