Enerģētiski spēcīgāko zodiaka zīmju reitings – no pašas stiprākās līdz vājākajai

Jūs bieži dzirdat par tādu zodiaka zīmju īpašību kā enerģija. Bet nav līdz galam skaidrs, kas ir domāts ar šo jēdzienu. Šajā rakstā mēs centīsimies saprast, kāds ir enerģijas līmenis un kuru zodiaka zvaigznāju pārstāvjiem tas ir visaugstākais.

Pirmkārt, astroloģe Valērija Azizkhanova atzīmē, ka enerģija nosaka cilvēka iekšējo tonusu, viņa reakcijas ātrumu uz ārējām ietekmēm, jūtu līmeni, emocionalitāti.

Enerģiju ietekmē arī daudzas citas īpašības. Un tas var būt gan pozitīvs, gan negatīvs; vērsta radošā virzienā vai satur destruktīvus motīvus. To ne vienmēr var kontrolēt.

 

Sāksim ar zīmēm, kuras nav enerģētiski pašas lielākās:

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Jaunava enerģētiskas ziņā ir vidēja zīme. Šīs zīmes pārstāvjiem nepiemīt izcila, mutuļojoša enerģija. Bet viņiem tas nav vajadzīgs. Praktiskās Jaunavas izmanto tikai tik daudz enerģijas, cik nepieciešams, lai uzturētu kārtību sev apkārt.

Lasi arī: Katrai Zodiaka zīmei ir savs slepenais ierocis! Uzzini, kāds ir tavs!

Viņi mierīgi un metodiski īsteno savus plānus. Un Jaunavas lieliski spēj aizsargāt savus iekšējos enerģijas resursus no ārējas iejaukšanās.

 

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Kā Zodiaka gaisa zīmju pārstāvim Dvīņiem piemīt maiga enerģija, kuras daudzumu viņi nepārprotami dozē.

Vajadzības gadījumā viņi prasmīgi uzkrāj no sevis pareizo enerģijas daudzumu. Tāpat Dvīņi nevienam nedos iespēju izsmelt savus iekšējos resursus.

Dvīņu aizsardzībā ir arī viņiem tuvi cilvēki, pateicoties viņu spējai izveidot enerģijas kupolu.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Ko jūs varat teikt par Svariem? Viņiem ir pareizs enerģijas resursu patēriņa un ienākumu līdzsvars.

Viņu īpatnība ir tā, ka viņi spēj smelties iedvesmu un enerģijas resursus gandrīz no nekā. Un Svari arī labprāt dalās saņemtajā enerģijā ar citiem cilvēkiem, un tas viņus vislabākajā veidā mudina uz radošām aktivitātēm.

 

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Ūdensvīri ir nedaudz līdzīgi Lauvai, jo cenšas izmantot iekšējos enerģijas resursus tikai sev. Bet viņu problēma ir tā, ka atšķirībā no Lauvām viņiem nav tik spēcīgu enerģijas rezervju.

Tāpēc viņiem pastāvīgi jāmeklē enerģijas piegādes avots. Tas var būt vai nu cits cilvēks, vai kāda interesanta darbība, kas viņu iedvesmo. Taču Ūdensvīri noteikti nav enerģijas vampīri.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpionam, kaut arī  piemīt spēcīga enerģija, tomēr ir viena problēma… Problēma ir tā, ka Skorpionu enerģija ir maksimāli nekontrolēta un neparedzama.

Viņa var iznīcināt visu savā ceļā. Arī Skorpioni tiek uzskatīti par vienu no spēcīgākajiem enerģijas vampīriem. Tajā pašā laikā viņi nedos ne pilienu no saviem enerģijas resursiem, kas noved pie nelīdzsvarotības.

 

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Varētu šķist, ka vēžiem enerģijas pietiek, taču patiesībā viņiem tās pastāvīgi trūkst. Problēma ir Vēža empātija.

Viņi ir gatavi dalīties pēdējā ar apkārtējiem cilvēkiem, noplicināt sevi līdz pilienam un beigās atklāj, ka paši paliek bez enerģijas.

Vēžiem ir svarīgi savā vidē izvēlēties cilvēkus, kuri neciestu no vampīrisma. Pretējā gadījumā viņi pastāvīgi izjutīs enerģijas deficītu.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Zivīm ir vismazākais enerģijas potenciāls starp visām zodiaka zīmēm. Šī iemesla dēļ viņi bieži piedzīvo psiholoģiskas grūtības un emocionālas neveiksmes.

Tomēr, labi attīstīta intuīcija, ko viņi izmanto biežāk nekā citas zīmes, palīdz viņiem uzkrāt enerģiju. Un pateicoties tam, viņi spēj sasniegt savus mērķus un izkļūt no grūtām situācijām, kur citiem būtu jāpatērē milzu enerģija…

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu enerģētiski pašas stiprākās zīmes 

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru