Galvenais mērķis nav Izraēlā: izskanējis patiesais iemesls, kāpēc no Krievijas aizbēga Pugačovas un Galkins

Alla Pugačova un Maksims Galkins atrodas Izraēlā gandrīz no paša Krievijas un Ukrainas kara sākuma. Neskatoties uz zvaigžņotās ģimenes izteikumiem, ka viņi vienkārši vēlas atpūsties un uzlabot savu veselību kopā ar bērniem, daudzi uzskata, ka patiesais Pugačovas un Galkina aizbraukšanas iemesls ir pilnvērtīga emigrācija uz Izraēlu.

Bet pastāv liela varbūtība, ka laulāto plāns ir nedaudz sarežģītāks.

 

Patiesais Pugačovas un Galkina aiziešanas iemesls

Advokāti un speciālisti atzīmē, ka patiesībā daudzas Krievijas šovbiznesa zvaigznes izmanto Izraēlu kā tranzīta punktu, lai tālāk pārvietotos uz ASV. Fakts ir tāds, ka Izraēlas pases turētājiem ir likumīgas tiesības nekavējoties saņemt vīzu uz ASV uz 10 gadiem. Šī ir ļoti ērta shēma Pugačovai  un viņas vīram.

Lasi arī: Ukrainas karā izvarotām sievietēm grūtības Polijā veikt abortu; Lūk ko plāno darīt Latvija

Tas izskaidro Izraēlas virziena lielo popularitāti Krievijas Federācijas mākslinieku vidū. Turklāt šī valsts var piedāvāt siltu klimatu, jūras piekrasti, augstu servisa un medicīnas līmeni.

 

Piemēram, sekojot Primadonnas ģimenei, tur devās tādas slavenības kā Ivans Urgants, Ksenija Sobčaka, Jasmīna. Pēc baumām, pat Josifam Prigožinam, kurš sevi pozicionē kā Krievijas patriotu, ir Izraēlas pilsoņa pase.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu, kas vēl liecina par Galkina tālākejošiem plāniem 

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru