Slavenā Krievijas tenisiste Šarapova paudusi savu nostāju Ukrainas kara jautājumā – vairums krievu tagad uz viņu dusmīgi

Marija Šarapova ir slavena un titulēta Krievijas tenisiste, kura karjeru beidz tikai pirms dažiem gadiem. Viņa izmantojusi sociālos tīklus, lai aicinātu cilvēkus atbalstīt karā cietušos Ukrainas bērnus. 

Tenisiste aicināja savus līdzjutējus palīdzēt cietušajiem ukraiņu bērniem!

Pirms neilga laika sportiste diezgan ievērojamu naudas summu novirzīja fondam, kas nodarbojas ar dažādu bērnu grupu problēmām. Tagad fonds “Glābiet bērnus” galvenokārt nodarbojas ar palīdzības sniegšanu trūcīgajiem bērniem, kurus skārusi Krievijas invāzija un karš Ukrainā.

Lasi arī: Galvenais mērķis nav Izraēlā: izskanējis patiesais iemesls, kāpēc no Krievijas aizbēga Pugačovas un Galkins

Pēc ieraksta, ko Šarapova savā Instagram publicēja, var diezgan skaidri teikt, ka viņa neatbalsta to, ko šobrīd dara Krievijas valdība.

Protams, šādu vārdu un darbību dēļ pār viņu krita liels naida pilnu komentāru lietus. Komentāros var atrast daudz apgalvojumu, ka tenisiste pavisam aizmirsusi, kur dzimusi un kura valsts viņai “devusi visu viņas naudu” (te gan vietā būtu svarīgi piebilst, ka lauvas tiesu no savas naudas Šarapova nopelnījusi ar sadarbības partneriem ārpus Krievijas, un jau daudzus gadus viņa dzīvo ārpus Krievijas)!

Komentāros gan ir lasāmi arī daudz pateicības un atbalsta vārdu.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, tieši kādi Šarapovas vārdi tik ļoti saniknojuši Krievijas iedzīvotājus

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru