Kā aprīļa otrajā pusē iegūt negaidītu palīdzību “no augšas” un ko gaidīt no Venēras pārejas Zivju zīmē.

5. aprīļa vakarā Venēra, pārejot Zivju zīmē (kurā būs līdz 2. maijam), kopā ar Jupiteru un Neptūnu radīja īstu sentimentalitātes, jūtu, romantikas un radošās enerģijas oāzi.

Venēra Zivju zīme ir pateicīgs periods, kurā mīlestības un harmonijas dieviete ir diezgan diplomātiska un žēlsirdīga, garīgi attīstīta, bet nereti atkarīga no apstākļiem, var būt teatrāla un iejusties tēlā.

Tieši šeit slēpjas viņas neparastā pielāgošanās spēja dažādām situācijām, kā arī dažreiz parādās izteikta tolerance un samierināšanās. Šīs vērtības labi veicina radošā potenciāla atklāšanu, īpaši mūzikas un mākslas veidos.

Lasi arī: Zodiaka zīmes, pār kurām aprīļa otrajā pusē nolīs naudas lietus – ar lielu iespējamību būtiski uzlabosies finansiālā situācija

Gribot vai negribot, Veneras daba, atrodoties Zivju zīmē, var izpausties arī ar izšķirošām, negatīvām iezīmēm. Šajā periodā viegli izlauzt sev ceļu izdosies tādiem aspektiem kā slepenu partnerattiecību rašanās, tieksme uz intrigām, aizvainojumi, bailes un raizes, dažkārt pārāk ciešas attiecības ar alkoholu, kas pārvēršas nekontrolētā atkarībā.

Venēras iziešana no skarbajām “Saturna” zīmēm nešaubīgi pozitīvi ietekmē visus partnerattiecību līmeņus. Daudz kas šajā laikā balstīsies uz jūtām, intuitīvu sapratni, iekšējām sajūtām.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru