Kā aprīļa otrajā pusē iegūt negaidītu palīdzību “no augšas” un ko gaidīt no Venēras pārejas Zivju zīmē.

Pirmajā tranzīta daļā Venera atpūtīsies no aspektiem ar citām planētām, kas vairāk būs par svētību – Venēru tagad atbalsta abi Zivju zīmes pārvaldītāji – Jupiters un Neptūns.

Šķiet, ka šim trijniekam vairāk nekas nav vajadzīgs, lai darītu labu. Viss šis periods būs veiksmīgs visa veida radošumam, labdarībai, bet īpaši mūzikas un mākslas žanros, teātra aktivitātēs, kino un foto industrijā. Šajā periodā var būt veiksmīga festivālu un izstāžu apmeklēšana un rīkošana. Šajā laikā var attīstīties arī spēcīgas reliģiskas jūtas.

Lasi arī: Zodiaka zīmes, pār kurām aprīļa otrajā pusē nolīs naudas lietus – ar lielu iespējamību būtiski uzlabosies finansiālā situācija

Dienas, kad visspilgtāk izpaudīsies Venēras daba, tiek prognozētas tranzīta beigās – 25. – 27.aprīlī un 1.maijā. Tieši šajās dienās, kad Venēra radīs savienojumus ar Neptūnu un Jupiteru, kā arī draudzīgu aspektu ar Plutonu, var klusi sajust vienotību ar dabu, sadzirdēt atklāsmes un atzīšanās no tuviniekiem un mīļajiem, saskatīt izejas no sarežģītām dzīves situācijām un pat saņemt negaidītu palīdzību.

 

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru