Iedzīvotāji šokēti par ingveru un citronu cenām Latvijas veikalos! Lūk, kādas cenas …

Kamēr pasaulē valda Covid-19 krīze un Latvijā izsludināta ārkārtējā situācija, iedzīvotāji lielveikalā novērojuši, ka ievērojami pieaugušas cenas ingveram un citronam.

Sociālās vietnes Facebook profilā “Slepenais pircējs” iedzīvotāji dalījušies ar novērojumiem Latvijas lielveikalos par augļu un dārzeņu cenām.

“Mums ziņo, ka ingvera cena jau pacēlusies līdz 9 euro kilogramā. Paši redzam, ka citroni maksā jau 3 eiro kilogramā,” ziņo ieraksta autori.

Lasi arī: 70 gadīga pensionāre izskatās tā, ka viņu apskauž pat trīsdesmitgadnieces. Kāds ir viņas jauneklīguma noslēpums?

Komentāros cilvēki norāda, ka novērojuši līdzīgu ainu arī citviet. “O, citroni pa lēto. Mums Saldū veikals “Kaiva” tirgo pa 3.60 eiro kilogramā un tie paši no pērnā veduma un ir sažuvuši,” raksta viens no daudzajiem komentētājiem. “Valmierā “Mego” ingvers dažas dienas atpakaļ maksāja 6.99 eiro kilogramā. Citroni dažos veikalos nebija pieejami,” ziņo cita komentētāja. Tikmēr citi komentētāji informē, ka citur, piemēram, Jelgavas lielveikalos, cenas nav būtiski mainījušās.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Spread the love

Pievienot komentāru