Iemesls, kāpēc vīrietis pamet sievieti, gandrīz vienmēr ir viens

Un lai arī cik šī universālā patiesība ir sāpīga, ir viena laba ziņa: konkrēti Tu kā cilvēks šajā situācijā nevari daudz līdzēt. Aiziet ne jau tāpēc, ka kaut ko ne tā esiet izdarījusi.

Bieži ārējais iemesls, kāpēc vīrietis aiziet, šķietami ir bikšu priekša. Tomēr PATIESAIS iemesls ir dvēseles līmenī. Un šīs zemes, materiālie manevri parasti ir ārējs māņs.

Visbiežāk vīrietis kopā ar sievieti nav saņēmis viņam kaut ko ļoti būtisku. Visticamāk tas vienkārši ir bijis pāri Jūsu iespēju robežām. Citreiz mums šķiet, ka “ja vien mēs zinātu”, būtu daudz ko darījušas citādi. Bet sevi nedrīkst vainot! Jo tas ir pāri jūsu iespējām.

Lasi arī: Vai mirušie patiešām spēj mūs redzēt? Brīnumains notikums, kas apstiprina – aizgājēji mūs turpina vērot

Jūs piekritīsiet, ja, ja vīrietis vēlas mierīgu, nosvērtu mājsaimnieci, bet Jūs esat aktīva, dzīvīgas dabas un inteliģenta, un nevēlaties visu dzīvi pavadīt virtuvē, Jums nav nekādu iespēju viņa dēļ “darīt visu”. Un tas nemaz nav vajadzīgs! Jo viens no Jums beigu beigās attapsies pretrunās pats ar sevi.

Ko iesākt? Lūk, ko: raudāt, ciest, psihot, pārdzīvot un saprast to, ka atpakaļceļa nav. Klusītēm sākt apsvērt domu, ka laiks pāriet citā līmenī. Jo ticiet – tur ir jaunas perspektīvas, jauna dzīve un jaunas iespējas!

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru