Jaunieši tiešraidē parāda kā nodarbojās ar seksu un vēl ”ietago” meitenes tēvu

Ko tik jaunieši mūsdienās nesadara – par īstu skandālu kļuvis kāds gadījums, kad jauns pārītis izlēma publiski dzīvajā pārraidīt savas “mīlas nodarbes”. 

Tas pats par sevi jau būtu pietiekami skandalozs gadījums, jo kam gan tā pat vien ienāktu prātā tiešraidē pārraidīt savu intīmo dzīvi, tomēr meitenes draugam vēl pietika nekaunības pārraides laikā ietagot arī savas draudzens tēvu, lai būtu 100% droši, ka viņu nodarbi ierauga arī tēvs!

Twitter vietnē šis notikums kļuva par īstu sensāciju, kur vairums cilvēku abus karstgalvjus nobēra ar pārmetumu jūru. Īpaši lielu kritikas devu saņēmis meitenes puisis, kurš acīmredzot bijis arī idejas autors video pārraidē ietagot arī meitenes tēvu (laika mdzīvot apnicis)?

Lasi vēl: Ir nosaukta pati drošākā valsts ceļošanai
Saproptamu iemeslu pēc šo video mēs jums pārraidīt nevaram un negribam. Tomēr notikušā apstākļi ir šādi – jaunajam pārītim vecāki aizlieguši izmantot ģimenes atpūtas namu.

Neskatoties uz aizliegumu, jaunieši tāpat uz to devušies, un izdzēruši visu tur atrodamo alkoholu. Alkohola reibumā tad arī tapusi ideja mīlas rotaļas pārraidīt tiešraidē visai pasaulei ar vietnes Periscope starpniecību.

Pēc tam pārraide tika nošērota Facebook, kurā savukārt tika ietagots arī meitenes tēvs.

 

Spread the love

Pievienot komentāru