Kā cīnīties ar nogurumu: Šīs lietas, kas atrodas tavās mājās, tevi padara nogurušu

Kā cīnīties ar nogurumu

Kā cīnīties ar nogurumu: Ja atrodoties mājās nemitīgi žāvājies, nezinot, kādēļ tas notiek, iespējams, ka vainīgas ir tavas mājas. Mājokļa dekorācijas, ierīces un dzīvesveida izvēle var ietekmēt tavu prātu un to, cik labi tu naktī guli.

Izvairies no šīm lietām, jo tās negatīvi ietekmē tavu miegu un nākamajā dienā liek tev justies nogurušai.

Kā cīnīties ar nogurumu: Nekārtība

Protams, ka, netīrot māju, tu atpūties, tomēr pastāv iespēja, ka tā ir nekārtība, kas liek tev justies nogurušai. Neirozinātnes Universitātes veikts pētījums atklāja, ka nekārtīga vide izraisa stresu, kas savukārt izraisa nogurumu.

Zilās sienas

Travelodge veikts pētījums apsekoja 2 tūkstošus guļamistabu un atklāja, ka zilas sienas palīdz nomierināties, samazināt asinsspiedienu un liek tev justies miegainai. Iegaumē, ka zilā krāsa ir kā radīta tavai guļamistabai, bet nav laba nevienai citai istabai.

 Lasi arī: No “uzkačātas” lelles par skaistuli: Oļesja Malibu no šova “Lai runā” izņēma visu silikonu un kļuvusi par skaistu meiteni

Televizors

Un arī tava planšetdatora ekrāns. Tie abi izdala elektromagnētiskos viļņus, kas samazina melatonīna (viela, kas palīdz aizmigt) izdalīšanos smadzenēs. Tas nozīmē, ka tev būs īsāks un saraustītāks miegs, kas padarīs tevi nogurušu arī nākamajā dienā.

Kafijas automāts

Lai arī šī iekārta ir dzīvības glābējs no rītiem, pienākot pēcpusdienai, tas var būt iemesls, kādēļ jūties tik nogurusi. Kofeīns ir stimulants un tas palielina tavas enerģijas daudzumu uz salīdzinoši īsu mirkli. Vai arī pastāv varbūtība, ka neesi uzvarējusi ģenētiskajā loterijā – atkarībā no tava metabolisma, kofeīns var pat tevi padarīt miegainu.

Šķir lapu tālāk, lai iepazītos ar visu sarakstu

Spread the love

Pievienot komentāru