No “uzkačātas” lelles par skaistuli: Oļesja Malibu no šova “Lai runā” izņēma visu silikonu un kļuvusi par skaistu meiteni

Šī meitene kļuva ļoti slavena pēc tam, kad vairākas reizes parādījās dažādos televīzijas šovos. Sākumā viņa izskatījās pēc prastas silikona lelles. Tagad viņa ir ļoti mainījusi savu tēlu.

Tagad Oļesja ir trīsdesmit gadu veca. Kopš bērnības meitene sapņoja kļūt veiksmīga un slavena. Viņa dzimusi nelielā pilsētā netālu no Maskavas. Skolā par meiteni smējās un viņu pazemoja, un jau tad viņa nolēma pilnībā mainīt savu izskatu. Viņa absolvēja finanšu koledžu un sāka izmēģināt sevi dažādās biznesa jomās. Savu pseidonīmu meitene izvēlējās, iedvesmojoties no seriāla “Malibu glābēji”.

Lasi arī: Lieli jaunumi par “Mana mīļā aukle” zvaigznes Anastasijas Zavorotņukas veselību

Šādi meitene izskatījās jaunības gados un pirms plastiskajām operācijām

No astoņpadsmit gadu vecuma Oļesja sāka gulties zem plastisko ķirurgu naža. Viņas pārvērtības vienkārši pārsteidza apkārtējos. Viņa līdz nepazīšanai mainīja lūpas un koriģēja deguna formu. Tomēr dažiem vīriešiem šī eksotika patika.

Oļesja piedalījusies daudzos šovos: tostarp “Māja-2” un “Lai runā”. Meitenei bija diezgan neviennozīmīga reputācija.

Bet tas netraucēja viņai pabeigt universitāti un ar laiku atvadīties no sava tēla (bildes raksta otrajā lapā). Viņa mainīja matu krāsu, krūšu izmēru un sāka lietot dabiskāku grimu.

Nesen viņa atkal piedalījās vairākos šovos. Publika bija pārsteigta par viņas atvērtību un labvēlīgumu.

 

Šķir otru lapu, lai redzētu FOTO

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru