Lielā planētu parāde 2022. gada 12. jūnijā: kādas globālas izmaiņas sagaida ikvienu un kā tā ietekmēs cilvēkus

2022. gada 12. jūnijā būsim liecinieki neparastai debesu parādībai – lielai planētu parādei, kas notiek ļoti reti. Galu galā parastajā parādē piedalās tikai trīs planētas, un šoreiz tās būs piecas uzreiz.

Dzentlmenis.com žurnālisti uzzināja par nākamās planētu parādes iezīmēm no astroloģes Jeļenas Očeretnajas prognozes.

 

Planētu parādi 2022. gada 12. jūnijā astrologs sauc par unikālu astroloģisku notikumu. Vairākas planētas sarindosies pēc kārtas, proti, Merkurs, Venera, Marss, Jupiters un Saturns.

Planētu parāde ir notikums, kad nelielā debess sektorā vienā Saules pusē vienlaikus atrodas vairākas planētas.

Planētu parāde var būt maza, liela vai pilnīga, atkarībā no tā, cik planētu tajā ir iesaistītas. Visbiežāk mini parādes notiek, ja runa ir par trim planētām. 2022. gada 12. jūnijā notiks retāks notikums – liela planētu parāde, kurai, starp citu, 24. jūnijā pievienosies arī Mēness.

 

Kā planētu parāde ietekmēs cilvēkus

Astrologs atzīmēja, ka planētu parāde, kas notiks 2022. gada 12. jūnijā, ļoti ietekmēs cilvēkus, viņu iztiku un labklājību.

Īpaši šī planetārā savienojuma enerģiju piedzīvos no laikapstākļiem atkarīgi cilvēki. Viņi saskarsies ar vājumu, drīzāk nepamatotu trauksmi, sliktu garastāvokli, apātiju un miegainību.

Iespējamas arī problēmas un šķēršļi biznesā, neparedzēti un bieži vien nelabvēlīgi apstākļi.

Īpaši nevajag baidīties no planētu parādes un tās negatīvajām izpausmēm, jo ​​šis pasākums nebūs ilgi, un pavisam drīz situācija uzlabosies.

 

Ko drīkst un ko nedrīkst

Ko var un ko nedrīkst darīt planētu saskaņošanas laikā, lai izvairītos no nepatikšanām un, otrādi, izmantotu to savā labā? Nedomājiet, ka tas ir briesmīgs un nelabvēlīgs notikums. Jums vienkārši jāizvairās no dažām darbībām un jānoskaņojas uz pozitīvu vilni.

Turklāt, pateicoties planētu parādes enerģijai, jūs beidzot varat tikt galā ar ieilgušām emocionālām un iekšējām problēmām un pat gūt patiesus panākumus.

Šo laiku vislabāk veltīt radošām nodarbēm, jaunas informācijas iegūšanai. Lieliska iespēja vienreiz un uz visiem laikiem atvadīties no kaitīgajiem ieradumiem. Tāpat nebaidieties uzsākt jaunu biznesu un projektus – tie izrādīsies daudzsološi.

Ja mēs runājam par piesardzību, šajā laikā labāk ir ierobežot saziņu. Galu galā emocijas pārplūdīs, palielināsies konfliktu un pārpratumu risks. Esiet atturīgāks, jo konflikti, kas sākās planētu saskaņošanas laikā, var būt īpaši destruktīvi un ilgstoši.

Spread the love

Pievienot komentāru