Kā patiesībā sievietes dzīvo cietumos. Kādā riebīgā veidā viņas mēģina palikt stāvoklī, lai savu ieslodzījuma laiku samazinātu

Vajadzīga kontrole

Kopumā es uzskatu, ka valstij būtu jāpastiprina sodi par “vardarbību ģimenē” un nopietnāk jākontrolē situācija, jo attiecības ģimenēs, kurās vīrietis sit sievieti, laika gaitā izveidojas par sava veida rasi: kurš ātrāk nogalinās savu partneri! Kā jūs domājiet?

Otra populārākā noziedzības kategorija bija narkotiku tirdzniecība. Saskaņā ar šo rakstu bija vai nu čigāni, vai arī jaunas, tā teikt, “kluba” meitenes. Kā man pastāstīja notiesātie, narkotiku tirdzniecība cilvēku starpā tika organizēta savdabīgi: vielu parasti ģimenēs pārdeva sievietes un bērni. Un pat tad, ja pārdošanā bija iesaistīti vīrieši, vainu mēģināja uzņemties sievas, no kurām daudzas tika nosūtītas uz darbu cietumā.

Grupējumi

Sieviešu zonās, tāpat kā vīriešiem, ir stingra dalīšana grupās. Kā man teica notiesātie, tie ir “zagles” vai “vulgārās”, “nodevējas”, “neaizskaramās”. Saskaņā ar to pašu notiesāto stāstiem, pirmstiesas aizturēšanas centra sieviešu kamerās un zonās ir daudz vairāk nežēlības un likumpārkāpumu nekā vīriešu. Varbūt tas ir saistīts ar lielāku sieviešu emocionalitāti, kas šādā histēriskā veidā izceļas, bet pazemošana un seksuāla uzmākšanās, piemēram, sieviešu “savācējiem”, ir daudz nežēlīgāka un izsmalcinātāka.

Paši ieslodzītie sarunās neslēpj, ka viņiem ir kopīgas lesbiešu attiecības. Dažreiz “vulgārās” iegūst sev veselus harēmus. Sievietēm ir vajadzīga mīlestība, jūtas un emocijas, kuru trūkumu viņi mēģina kompensēt tik dīvainā veidā.

 

Mīlestība un bērni

Sievietēm cietumos patiešām nepietiek vīriešu siltuma, tāpēc, piemēram, kad ieslodzītā saņem paku, apsargi sagriež desas, gurķus, burkānus mazos gabaliņos. Sievietes tos saliek kopā, saliekot maisos.

Bija tā, ka vasarā pirmstiesas apcietinājuma centrā vīrieši, ierodoties no īslaicīgās aizturēšanas vietas, kur viņus aizveda uz nopratināšanu pie izmeklētāja, stāstīja, kā policija, atvēra “padevējus” (mazus logus durvīs, kur tika pasniegts ēdiens). Un, ja sievietes sēdēja pretī, viņas ar prieku demonstrēja, par ko viņi maksā lielu naudu striptīza klubos. Pretī viņi vēlējās redzēt tikai vienu lietu, ko notiesātās viņiem labprāt parādīja.

Lasi vēl: Grēks nezināt, ar ko sievietes ar lielu dupsi ir īpašas. Gan sievietēm, gan vīriešiem prieks!

Daudzas sievietes šajā zonā centās darīt visu iespējamo, lai paliktu stāvoklī, jo bērni ir visuzticamākais veids, kā iegūt amnestiju un doties nosacīti. Par aizsargu savaldzināšanu ir runāts un rakstīts daudz. Bet tikai daži zina, kā notiesātajām ciemiņi sūtīja it kā nevainīgas paciņas, bet tur iekšā atradās vīrieša sēkla un tādējādi sieviete darīja visu, lai paliktu stāvoklī. Cik tas ticams gan nav zināms.

To bērnu liktenis, kuri dzima cietumā, gan nebija labvēlīgs. Protams, bija sievietes, kuru mātes instinkts uzvarēja. Bet bija arī pietiekami daudz tādu, kuras tikušas ārā ar bērnu no cietuma, to pameta stacijās vai vēl kaut kur, jo pārsvarā visas no šīm sievietēm bija alkoholiķes.

Neskatoties uz to, ka daudzas sievietes aizrāvās ar narkotikām un alkoholu, viņas rada mīlestību pret jaundzimušo un kardināli mainīja savu dzīvi un skatu uz to. Visu cieņu tām sievietēm, kuras mainījās un mainās!

Avots: revlucija.com

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru