Kā patiesībā sievietes dzīvo cietumos. Kādā riebīgā veidā viņas mēģina palikt stāvoklī, lai savu ieslodzījuma laiku samazinātu

Neatkarīgi no tā, ko sievietes saka, sievietes, ja nav fiziskas tuvības ar pretējo dzimumu, cieš ne mazāk kā vīrieši un dažreiz izdara darbības, kas nekādā veidā nav saistītas ar dāmas uzvedību. Mēs konkrēti pastāstīsim kā notiek Krievijas pusē.

Likums ir bargs un nevienu nesaudzē: sodu izcieš jebkurš noziedznieks, vai tā būtu sieviete vai vīrietis. Lai gan, protams, ir vērts atzīmēt, ka vājāka dzimuma pārstāvjiem daži izņēmumi ir paredzēti Kriminālkodeksā.

Tādējādi sievietes netiek nošautas, viņām netiek piespriests mūža ieslodzījums, un ļoti reti viņām tiek piespriests vairāk nekā divdesmit gadu cietumsods (maksimālais termiņš Baltkrievijā ir 25 gadi).

Sievietes izdara dažādus noziegumus, bet personīgi es sastapos galvenokārt ar slepkavām vai narkotiku tirgotājiem. Turklāt, spriežot pēc notiesāto stāstiem, kuri nāca no cietumiem, viņi arī galvenokārt saskārās ar šīm divām daiļā dzimuma kategorijām ieslodzīto vidū.

 

Katrai savs

Kopumā, kā es saprotu, lai sieviete Baltkrievijā varētu iekļūt zonā, viņai ir jāizdara smags noziegums, citos gadījumos tiesneši mēģina aprobežoties ar “ķīmiju” (atklāta tipa korekcijas iestādi) vai kolonijas apmetni (zonas un “ķīmijas” krustojums).

Tāpēc nometnēs būtībā ir slepkavas, narkotiku tirgotāji, laupītāji un recidīvisti. Turklāt slepkavu vidū lielākā daļa ir tās kuras radinieki ir noveduši līdz dziļai depresijai, piemēram, vīrs krāpa mīļoto.

Es atceros, kā man stāstīja par sievieti, kura, lai atriebtos bijušajam mīļotajam, viņa komandējumā nodedzināja viņa māju. Un kopā ar māju – un visiem viņa radiniekiem: māti, brāli, brāļa sievu kopā ar jaundzimušo bērnu. Viņa ieradās mājā ar petrolejas bundžu, aizslēdza durvis, izlēja degvielu uz sienām un aizdedzināja.

Viņi teica, ka šai sievietei Baltkrievijā tika piespriests viens no maksimālajiem sodiem – vairāk nekā divdesmit gadi, taču pat dzirdot sodu, viņa kliedza bijušajam mīļotajam, ka iznāks un atriebsies viņam. Šis termins viņu neuztrauca, bet, dzirdot prasības summu, sieviete noģība. Starp notiesātajām sievietēm bija pietiekami daudz dāmu, kuras saviem mīļotajiem sakropļoja viņu mantību par krāpšanu.

Lasi arī: Tēvs uz klintīm fotografēja savu meitu. Tas, ko viņš redzēja, apskatot uzņemtos attēlus, viņu ļoti nobiedēja!

Un bija daudz tādu, kas nemitīgās vardarbības dēļ nogalināja savus vīrus un dzīves draugus. Turklāt šķiet, ka stāsti par šiem noziegumiem ir rakstīti pēc vieniem un tiem pašiem modeļiem: vīrs vai mīļākais sita, sita, sita, sita, sita… vīrietis tika ieslodzīts uz “dienu”, pēc kuras viņš bieži sāka vēl vairāk sist sievu. Un mūsu sievietes ir pārliecināti cilvēki un parasti iztur līdz pēdējam, bet tad uzvar dusmas.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru