Kā tādus cilvēkus Zeme nes? No šī notikuma tepat Rīgā gribas dusmās kliegt

Šis ir notikums Rīgā lieku reizi atgādina, ka ne visi cilvēki uz šīs Zemes ir ar sirdi… Latvijas Televīzijas (LTV) raidījuma “Panorāma” sižetā tiek atmaskots kāds dzīvokļa īpašnieks, kura rīcība izraisa dusmas, neizpratni un jautājumu –  vai tiešām nauda ir galvenais? 

 

Kādā īres strīdā Rīgā namīpašnieks atslēdzis elektrību ģimenei, kurā bērnam nepieciešams skābekļa aparāts, kas darbojas ar elektrību, vēstīja Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums “Panorāma”.

 Nekādu parādum, bet tas saimniekam nav arguments

Pēc īrnieces Milanas Baranovas stāstītā, dzīvoklī Maskavas ielā viņas ģimene mitinājusies četrus gadus. Pirms Ziemassvētkiem namīpašnieks Izraēlas pilsonis Aleksejs Kaškarovs informējis, ka vēlas lauzt līgumu 11.janvārī. “Es uzrakstīju Mājokļu departamentam. Man atbildēja – tas nav likumīgi. Mums parādu nav, par elektrību parādu nav,” raidījumam stāstīja īrniece.

Lasi arī: Vācu astrologi prognozējuši, ka šajās piecās zvaigznāju zīmēs dzimušiem drīz gaidāma sapņu piepildīšanās

Kad mēģinājums lauzt īres līgumu pirms laika neizdevies, namīpašnieks ģimenes dzīvoklim atslēdzis elektrību. Taču ģimenē dzīvo zēns, kura dzīvība miega slimības dēļ ir atkarīga no elpināmā aparāta, pie kura viņš pavada visu nakti.

 

Šķir otru lapu, lai noskatītos VIDEO sižetu, kā arī uzzini, kas ar ģimeni noticis tagad

Spread the love

Pievienot komentāru