Kad ieraudzīsi šo pretīgo fotogrāfiju tu vairs nekad nemazgāsi matus izlietnē!!

Ja tu kādreiz mēdz mazgāt matus izlietnē, nekavējoties pārtrauc to darīt! Ja vien negribi redzēt pretīgus skatus.

 Lasi vēl: k, 10 lietas, kuras nekādā gadījumā nedrīkst darīt jaundzimušā bērna klātbūtnēKāds santehniķis ievietojis sava Twitter kontā šķebinošus attēlus, lai brīdinātu cilvēkus par to, kas notiek, ja mati regulāri tiek mazgāti izlietnē.

Marks Grīvs tika izsaukts, lai veiktu cauruļvadu tīrīšanu un pie viena viņš nolēma iepazīstināt citus cilvēkus ar to, kas notiek, ja caurules aizsērē tur savēlušos matu dēļ.

“Nemazgājiet matus virtuves izlietnē,” viņš iesaka.

Santehniķis piemetina: “Varbūt kādam no jums trūkst ideju, ar ko našķēties, dzerot tēju?”

Tas nebūt nav patīkami. It nemaz. Aizsērējums caurulēs, ko nobloķējusi cilvēku matu masa kopā ar tauku nogulsnēm un citiem netīrumiem, patiesi liek nošķebināties.

Devonā strādājošais santehniķis brīdina, ka matu noskalošana izlietnē, nevis dušā vai tualetes podā var radīt tur nopietnu aizsprostojumu.

Lasi vēl: Tests: izvēlieties trauku ar rakstu un uzziniet, cik laba saimniece patiesībā esat

Marks skaidro:

Caurules iekšpuse ir grubuļaina un neapstrādāta, tādēļ tās sieniņās ieķeras mati un drazas.

Ja tu matu mazgāšanai izmanto biezu šampūnu un kondicionieri, to paliekas nogulsnējas uz caurulē iesprostotajiem matiem un aptur ūdens tecēšanu.

Visbiežāk caurules aizsērē, ja cilvēki izmanto aukstu ūdeni, jo tas nespēj izšķīdināt sakrājušās taukvielas.

Turklāt, ja novērojama pastiprināta matu izkrišana, kā tas notiek vecāka gadagājuma cilvēkiem, problēma kļūst vēl nopietnāka.”

Ja tev ir maz laika un steidzami jāizmazgā mati izlietnē, Marks iesaka ievietot tajā izlietnes sietiņu, kurā sakrāsies mati. Tie ir lēti un atrodami visos sadzīves preču veikalos.

 

Spread the love

Pievienot komentāru