Kāda pasaku / filmu ragana tu esi pēc savas zodiaka zīmes? Hermione vai melnā feja Malefisenta

Dvīņi

Tu esi Sabrina

Pusaudžu ragana izmanto maģiju savtīgos nolūkos un tādējādi nonāk sev neērtā, bet skatītājiem komiskā situācijā. Ar tantes Hildas un Zeldas palīdzību viss nostājas savās vietās, un Sabrina no visa notikušā gūst morālu mācību. Viņa var viegli atteikties no projekta īstenošanas, kas vakar viņai šķita sapnis. Un, protams, viņai blakus ir bijušais neveiksmīgais pasaules iebrucējs – vilkača kaķis Salems.

Mainīgums ir Dvīņu sieviešu otrā daba. Viņi ir sabiedriski, viņiem visu laiku jābūt sabiedrībā. Dvīņi cenšas visu apgūt empīriski un neuztver atšķirīgu skatījumu, līdz divreiz uzkāpj uz grābekļa.

Tiem, kas ir tuvi Dvīņiem, dažreiz ir grūti saprast, kur viņi ir īsti: viņi bieži maina garastāvokli un dažreiz nonāk pretrunā ar sevi. Milzīgs Dvīņu pluss ir tas, ka viņi visas neveiksmes uztver ar humoru un ātri pielāgojas pozitīvām emocijām. Starp citu, Dvīņi bieži pieņem labāk kaķus nekā suņus: viņiem blakus viņi tur tādas pašas brīvību mīlošas radības.

 

Zodiaka zīme Vēzis

Tu esi pasaku krustmāte no Pelnrušķītes

Pasaku feja Pelnrušķītes dzīvē parādījās reti, bet vienmēr izšķirošajā un īstajā brīdī. Labā krustmāte bija sava veida padomdevējs un dāvinātājs: lūk, kurpes un kleita, bet atgriezieties mājās ne vēlāk kā pusnaktī.

Lasi arī: Burvīgas un pievilcīgas: skaistāko sieviešu reitings pēc zodiaka zīmēm

Sieviete Vēzis ir nežēlīga diktatore un garīgā līdere, kas ir apvienota vienā. Vēži spēj dziļi un patiesi just līdzi, taču noteikti prasīs pateicību par savu rīcību. Viņi apdāvinās mīļos un mīļos no galvas līdz kājām, taču nepazaudēs kontroli pār dāvināto īpašumu. Vēža intuīcija ir tik attīstīta, ka tas sajūt melus pat pirms tie izlaužas no kāda lūpām. Tieši tāpēc apavi būs kristāla un izmēra ziņā nederēs nevienam krāpniekam.

 

Zodiaka zīme Lauva

Tu esi melnā feja Malefisenta

Spēcīgā feja no Sleeping Beauty ir dusmīga, ka viņa netika uzaicināta uz princeses Auroras kristībām. Ragana sūta mazulim briesmīgu lāstu. Viņa pareģo meitenes mūžīgo miegu no dūriena uz griežamā riteņa vārpstas viņas sešpadsmitās dzimšanas dienas dienā.

Andželīna Džolija filmā “Maleficent” spēlēja ļauno raganu un ļoti talantīgi izrādīja savu aizvainojumu pret pasauli. Tajā pašā laikā mēs redzam, ka feja saglabāja siltumu un gaismu savā dvēselē. Kopumā viss ir kā dzīvē: daudzi cilvēki var izrādīt savu aizvainojumu, bet savā dvēselē viņi saglabā patiesu labestību.

Lauva izskatās pēc spēcīga un pašpārliecināta cilvēka, taču, ja iedziļināsities, jūs atklāsiet bailes tikt nenovērtētam un nepamanītam. Lauvas ir savtīgas, vienmēr vēlas būt redzeslokā un peldēties uzslavās un komplimentos. Tāpēc personīgās ambīcijas pārņem, kad runa ir par ietekmēto pašcieņu.

Lauvas raksturs ir austs no pretrunām. No vienas puses, viņa dievina cilvēkus, no otras – tikai tos, kas viņu paaugstina. Viņa nav pieradusi piedzīvot spilgtas emocijas, visbiežāk Lauva pieņem mīlestību no citas personas. Draudzībā un attiecībās viņa cenšas ieņemt vadošo pozīciju, un, ja viņai kaut kas nepatīk, gaidiet bloķēšanu sociālajos tīklos un visu jūsu tālruņa numuru dzēšanu. Mūsdienās tas ir kā dabūt bloķējošu dūrienu no griežamas adatas.

Zodiaka zīme Jaunava

Tu esi Hermione Grendžere

Talantīgai jaunai burvei no “Harija Potera” ir zināšanas par burvju burvestībām un dziru. Viņa ir brīnumbērns un visu zina, un izrāda godbijīgu attieksmi pret noteikumiem.

Kad viņi dara viņai labu un izglābj viņu no četru metru kalnu troļļa, viņa uzņemas visu vainu, lai palīdzētu saviem draugiem. Viņa arī izglābj savus biedrus no velna slazdu apskāvieniem – slidena ložņu auga, izglābj Harija dzīvību, kad viņš satiek Nagini čūsku, un nodarbojas ar netaisnīgu likumu izskaušanu.

Jaunava, tāpat kā Hermione, zina, kā izmantot aukstu loģiku liesmu priekšā. Jaunava ir ambicioza, korekta un nedaudz garlaicīga. Viņai vienmēr jādara viss uz desmit: mājai jābūt perfekti tīrai, viņas galvai jābūt ārkārtīgi skaidrai.

Jaunavas smadzenes ir fenomenālas, viņa prot visu paredzēt un aprēķināt, viņa mēdz domāt loģiski un iepriekš noteikt notikumu attīstību. Var šķist, ka viņa ir pārāk augstprātīga, patiesībā viņā plosās emociju viesuļvētra.

 

Svari

Tu esi Villina (Glinda)

Labā pasaka no Aleksandra Volkova pasakām par burvju valsti (“Smaragda pilsētas burvis”) vienmēr aiz mantijas nēsā burvju grāmatu, no kuras viņa smeļas brīnumainas zināšanas un burvestības. Viņa vienmēr glabā grāmatu sev blakus, jo baidās no slikti izsvērtiem lēmumiem un nepareizas rīcības. Filmā “Ozs lielais un varenais” Villinas tēlu iemieso labā burve Glinda.

Pie sievietes Svariem vienmēr varat nākt pēc padoma un atbalsta, viņa ar prieku dziedēs jūsu garīgās brūces. Taču paši Svari bieži šaubās par savu lēmumu efektivitāti.

No rīta viņi to darīs, un vakarā jau tiek mocīti ar ideālajiem darbiem, tāpēc viņi visu mūžu ir meklējuši pareizās atbildes uz saviem jautājumiem. Jāatzīst, ka Svari ir godīgi un taisnīgi, lasītprasmi un gudri.

 

Zodiaka zīme Skorpions

Tu esi Melisandre

Viņai piemīt visspēcīgākā maģija visā Ledus un Uguns pasaulē. Melisandre prognozē nākotni un sazinās ar mirušo dvēselēm. Viņa var atdzīvināt un apburt ar liesmu tūkstošiem Dothraki ieročus. Tajā pašā laikā viņai ir viena vājība – viņa slēpj savu vecumu.

Skorpioni, tāpat kā priesteriene Melisandre, daudz ko slēpj zem sava “sarkanā halāta”. Viņi ir kaislīgi un emocionāli, mīl dzīves izaicinājumus un cīnās ar tiem, taču Skorpioni ļoti baidās, ka cilvēki uzzinās par viņu dziļākajiem motīviem un vēlmēm, un tas padara viņus neaizsargātus un nedrošus.

Tajā pašā laikā Skorpiona sievietei ir īpašs magnētisms un viņa zina, kā kontrolēt cilvēkus.

 

Zodiaka zīme Strēlnieks

Jūs esat Tinkerbell feja

Pītera Pena draudzenei plaukstas lielumā ļoti patīk salabot vara lietas (krūzes, pannas) un palīdzēt draugiem dažādās palaidnībās un vajadzīgās lietās. Tinker Bell raksturs reizēm ir atriebīgs un ļauns, bet kopumā viņa ir romantiska un nerātna persona. Viņai ir arī vājā vieta:  var nomirt, ja tuvinieki pārstāj viņai ticēt.

Strēlnieka sievietes bērnišķīgā iekšpuse nedod iespēju klusai dzīvei. Viņai vienmēr ir daudz ideju, un viņa vienmēr kaut kur steidzas. Kur vien viņa parādās, ir svētki un ažiotāža, viņas devīze ir izklaidēties līdz galam. Viņa neprot melot, tāpēc, ja cilvēks to ir pelnījis, viņa saņems visu patiesību par sevi visskarbākajā formā. Strēlnieks var klusēt ilgu laiku tikai tad, ja pārstāj viņu mīlēt.

 

Zodiaka zīme Mežāzis

Tu esi sniega karaliene (baltā ragana)

Pasaka ar aukstu sirdi no Hansa Kristiana Andersena pasakas ir valdonīgs un vientuļš cilvēks. Viņa nolēma pakļaut zēnu Kai nevis ar mātes mīlestību, bet ar skaistām ledus rotaļlietām. Šī ir ļoti gudra un skaista sieviete, taču viņas skaistums ir pārāk bezspēcīgs.

Mežāži, pateicoties ambīcijām un pārliecībai, spēj sapņus pārvērst īstenībā. Mežāži ir praktiski, gudri, atbildīgi un disciplinēti, viņi nebaidās no vientulības un ir gatavi patstāvīgi pārvarēt jebkuras ikdienas grūtības. Viņi dod priekšroku nevienam neizpaust savas dziļās jūtas, viņi gandrīz nesaplūst ar cilvēkiem. Tipiska Mežāža galvenais mērķis ir beznosacījumu valdīšana savā valstībā.

 

Zodiaka zīme Ūdensvīrs

Jūs esat Vara kalna saimniece

Leģendu un pasaku varone necieš ķildas: “Ja tu dosies viņai līdzi, aizmirsi visu, kas mans, ja paliksi šeit, tev jāaizmirst viņa un cilvēki,” viņa izvirza meistaru Danilu izvēles priekšā.  Viņa ir zemes bagātību īpašniece un zina augsto prasmju noslēpumus. Viņai nepatīk cilvēki, kuri grib izkalpoties un palīdz tikai drosmīgajiem un brīvību mīlošajiem strādniekiem.

Ūdensvīra sieviete ir kaķis, kurš staigā pats. Viņa piesaista vīriešus ar savu maģisko brīvības mīlestību. Viņa ir radoša, asprātīga, ekscentriska, atrod pieeju jebkuram sarunu biedram, taču nekad necīnās par saviem priekšniekiem. Mīlētājus “saista” ar nepieejamību, bet viņi viņā iemīlas uz mūžu.

 

Zivju zodiaka zīme

Tu esi Titānija

Edwin Landseer, Scene from A Midsummer Night’s Dream, Titania and Bottom, painting, 1848-1851

Feju un elfu karaliene, Viljama Šekspīra romantiskās komēdijas Sapnis vasaras naktī varone ir pļavu skaistuma, upes skaņu un vēja dziesmas ieskauta. Viņa ir radošs cilvēks, bet ļoti spītīgs un greizsirdīgs. Par to viņas vīrs Oberons sapnī iesmērē acis ar burvju zieda sulu, un viņa iemīlas pirmajā satiktajā cilvēkā – amatniekā ar ēzeļa galvu.

Tipiskas Zivis ir uzņēmīgas pret citu cilvēku ietekmi. Tie ir gudri, bet uzņēmīgi cilvēki, viņu atsaucība bieži vien noved pie komunikācijas ar manipulatoriem. Viņi nereti lidinās mākoņos, tāpēc, tiklīdz viņu acis atkal “iesmērējas ar brīnumainu ziedu”, viņi iemīlas jaunajā pirmajā satiktajā.

Spread the love

Pievienot komentāru