Kāda pasaku / filmu ragana tu esi pēc savas zodiaka zīmes? Hermione vai melnā feja Malefisenta

Ko jūs darītu, ja saņemtu burvju spēkus un atrastos pasakainos apstākļos? Mēģināsim atrast dažādu Zodiaka zīmju iezīmes slavenāko burvju tēlos un uzvedībā un ieteikt, kāda varētu būt tava “burvju karjera”.

Iespējams, tagad jūs kaut ko nezināt par sevi un, izlasot horoskopam piemērota varoņa aprakstu, jūs patiešām atklāsit jaunas savas personības šķautnes.

Starp citu, tas, ka katrā sievietē ir mazliet raganas, ir absolūti nenoliedzams…

 

Zodiaka zīme Auns

Jūs esat Mērija Popinsa

Notikumi mainās Benksu ģimenes mājā, kad viņi nolīgst auklīti, noslēpumainu jaunu dāmu ar apņēmīgu raksturu. Viņai ir izcilas manieres, viņa ir glīta un pedantiska: priekšauts ir cieti, kurpes ir pulētas.

Tajā pašā laikā Mērijā Popinsā mīt nemierīgs avantūrisms, viņa prot radīt piedzīvojumus no nekā, prot saskatīt pasakaino parastās lietās un nebaidās no pārmaiņām.

Auni nevar izturēt garlaicīgu un izmērītu dzīvi, viņi ir neatkarīgas, spēcīgas un spēcīgas personības, vienlaikus dzīvespriecīgi un dāsni. Emocijas un jūtas viņiem ir svarīgākas par materiālajām precēm un dāvanām, tāpēc viņi, tāpat kā Mērija Popinsa, par saviem pakalpojumiem var prasīt ļoti mazu algu.

Lasi arī: Kā konflikti ietekmē mūsu veselību – ja dzīvē bieži sanāk strīdēties, tad obligāti izlasi

Vienīgās bailes, kas tajās mīt, ir bailes šķirties. Viņi atgriežas pie tiem, pie kuriem ir pieraduši, un aicina viņus neticamos piedzīvojumos.

 

Zodiaka zīme Vērsis

Jūs esat Paipera Hallivela

Vidējā māsa no seriāla Amulets spēja apturēt laiku un iesaldēt priekšmetus un cilvēkus. Viņa ir radoša un ne pārāk drosmīga, laipna un pareiza, kautrīga un neaizsargāta. Paipera ir uzticīga savam vīram un dēliem, bailes mainās un viņai ir grūti izkļūt no komforta zonas. Katru reizi, kad dzīve kļūst labāka un viņa beidzot ir laimīga, viņai ir bailes, ka situācija pasliktināsies.

Tipisks Vērsis vairāk par visu baidās atrasties ārpus savas komforta zonas. Pēkšņas pārmaiņas, pārvērtības, plānu un ieprogrammētu darbību pārkāpumi viņu uzreiz satrauc. Vērsis ir nedaudz pasīva zīme, kas drīzāk gaida īsto iespēju, nevis aktīvi meklē iespējas. Sieviete Vērsis ir uzticīga sieva un laba māte, viņa labprāt iesaldētu laiku, lai paliktu mierīgā un līdzsvarotā stāvoklī.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par citām zīmēm

Spread the love

Pievienot komentāru