Laiks mainīties: Psiholoģe atklāj 5 ieradumus, kādi parasti piemīt nabadzīgiem cilvēkiem

2. Destruktīva nostāja.

Visbiežāk šādi “iestatījumi” un attieksme  veidojas  bērnībā, kur bērnam to iekodē.

Piemēram:
— “Tu nedrīksti lēkt virs savas galvas! “Godīgi  naudu nav iespējams nepelnīt!” un citi. Daudzi cilvēki neaizdomājas, ka mūsu attieksme ļoti ietekmē dzīvesveidu.

 

3. Centieni izdarīt visu pašam, nepiesaistot profesionāļus.

Viņi cenšas visu darīt paši, neizmantojot profesionāļu pakalpojumus. Viņi paši cenšas uzcelt māju, labot santehniku, labot automašīnas, krāsot matus. Tādējādi viņi izmanto lielu laika resursu tādam darbības veidam, kas viņiem nav paredzēts.

 

4.Stabilitāte.

Lai cik dīvaini tas nebūtu, stabilitāte mēdz būt lielākās lamatas. Nav nekā pastāvīga. Viss mainās, un jums tas ir jāsaprot. “Komforta zona”   – no turienes jūs nevēlaties iet ārā. Dažkārt, lai gūtu panākumus, ir svarīgi riskēt un iet pretrunā ierastajai sistēmai.

Lasi arī: Kādā vecumā zodiaka zīmes satiek savas dzīves galveno mīlestību – visinteresantākā situācijā ir Dvīņi un Jaunava

5. Kredīti.

Kredīti sadzīves tehnikai, atvaļinājumiem un citiem ikdienas tēriņiem. Kaut kas tāds, kas nepelna naudu. Ja ņemat kredītus, tad biznesa atvēršanai/attīstīšanai, pašattīstībai, veselībai, izglītībai vai lietām, kas atmaksājas – auto, ja plāno ar to pelnīt.

Spread the love

Pievienot komentāru