Latviešu žurnāliste: Kur prāts tagad atvērt veikalus?

“Ir svarīgi saprast, ka vīruss nekur nepazudīs un vakcīna nav un nebūs glābiņš, nauda (valstij) ir tik cik tā ir, mūžīgi izmaksāt pabalstus tā nevarēs, būs gan 3., gan 4., gan 7. vilnis. Ja mēs turpināsim tikai ar ierobežojumiem, tad cik aiz katra “izglābtā” būs citas traģēdijas?” teikts vēl kādā komentārā.

Vai atbalsti valdības lēmumu atļaut atvērt arī mazos veikalus?

Tikmēr daļa, līdzīgi kā Alberte, pauž neizpratni par valdības ieceri mīkstināt ierobežojumus tirdzniecības jomā.

“Savā ziņā prieks dzirdēt, ka es neesmu jukusi, ka vēl kāds (īpaši no malas raugoties) redz, ka šeit pieņemtie lēmumi ir vērsti vienā virzienā – uz lielāku saslimšanu. Turamies!” teiks kādā komentārā.

Kā ziņots, Ministru kabinets otrdien konceptuāli atbalstīja Ekonomikas ministrijas (EM) priekšlikumu atļaut strādāt tirdzniecības vietām ar platību līdz 300 kvadrātmetriem, bet gala lēmums tiks pieņemts valdības sēdē ceturtdien, 25.februārī. Plānots, ka tirdzniecības vietās ar individuālu ieeju līdz 300 kvadrātmetriem visas preču grupas varētu tirgot no pirmdienas, 1.marta.

Lasi arī: “Helikopteru nauda” nebūs: Ramona Petraviča nosauca nosacījumu par pabalstu izmaksu pensionāriem

Covid-19 izplatības ierobežošanai valstī no 9.novembra līdz 6.aprīlim izsludināta ārkārtējā situācija un noteikta virkne ierobežojumu.

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru