Linda Leen atklāj ar kādu slimību cīnās jau 16 gadus

Pazīstamā latviešu dziedātāja Linda Leen ar sociālā tīkla Facebook starpniecību atklāj, kā viņai izdevies pieveikt mūsdienās tādu populāru slimību kā veģetatīvā distonija un iesaka, kā ar to sekmīgāk cīnīties citiem.

Mūziķe apgalvo, ka bieži vien saņem vēstules ar jautājumiem, kā tikt galā ar veģetatīvās nervu sistēmas distoniju. Viņa atzīst, ka neskopojas ar vērtīgiem padomiem, kā cīnīties ar šo slimību, taču uzsver, ka nav mediķis, bet tikai vēlas dalīties ar savu personīgo pieredzi.

“Vienu zinu droši – neviens nezina labāk par mums pašiem kā mēs jūtamies un nevienam tā nerūp mūsu veselība kā mums pašiem, tāpēc – konsultējieties ar ārstiem, bet uzticieties SEV. Šobrīd notiek patiešām lielas pārmaiņas veselības sistēmā pasaulē un tanī kā pievērsties labbūšanai (well-being) kopumā jeb holistiski. Ar mērķi skatīt simptomu kā rezultātu veselai procesu ķēdītei un atrast cēloni, nevis tikai menedžēt slimību. Meklējiet, lasiet, izmēģiniet, nepadodieties,” iedrošina Linda.

Dziedātāja stāsta, ka parasti saņem šāda veida vēstules: “Šobrīd cīnos ar veģetatīvo distoniju, kas mani pirmo reizi piemeklēja pirms gada. Katru vakaru cīnos ar lēkmēm. Dakteris izrakstīja trankvilizatorus un antidepresantus, bet liekas, ka paliek tikai sliktāk. Varbūt varat padalīties, kā Jūs cīnījāties? Šobrīd varu tikai gulēt gultā.”

Šķir nākamo lapu, lai lasītu stāsta turpinājumu

Spread the love

Pievienot komentāru