Madaras komentārs par mazuli satracina Kiviču pāri … Lūk ko Liene Kiviča atbildēja!


Mūziķa Andra Kiviča sieva Liene, kas izbauda grūtniecības pēdējās dienas, komentējusi Andra bijušās sievas Madaras izteikumus presē par to, ka viņa gatava palīdzēt Lienes un Andra mazulim, ja būs tāda nepieciešamība.

Foto vietnē Instagram kāds sekotājs uzdeva Lienei jautājumu, ko viņa domā par Madaras teikto, uz ko viņa atbildēja:

“Šāds jautājums par palīdzēšanu man nekad nav bijis iekļauts dienas kārtībā, tāpēc esmu izbrīnīta. Es neesmu no cilvēkiem, kas lūdz palīdzību, vēl jo vairāk – parasti ar bērniem palīdzu es, taču neafišēju to. Tomēr paldies, novērtēju.

Viņa turpina: “Es labprāt pieskatu Andra meitenes, kad nepieciešams, palīdzu ar visu iespējamo un nekad neatsaku. Man tas liekas pašsaprotami. Es taču saprotu, ka mammai mēdz būt darbiņi, skriešanas un darīšanas, vai ne? Atbalstu, kā vien varu un darīšu to vienmēr.

Nekad neesmu atteikusi palīdzēt – ne Covid ārkārtas situācijā laikā, kad Andra meitiņu mamma Madara bija saslimusi (paldies Dievam, tikai saaukstējusies) un riskēju saslimt arī es, būdama stāvoklī, ne tagad – pēdējos grūtniecības mēnešos. Palīdzēšu vienmēr. Mums ar meitenēm ir siltas un tuvas attiecības, par ko man prieks,” raksta Liene Kiviča.

Lasi arī: Diezgan briesmīgi foto: slavenas sievietes, kuras nemaz nekaunas izrādīt savus ķermeņa trūkumus …

Kā iepriekš tika vēstīts, Mūziķa Andra Kiviča bijusī sieva Madara uzsver, ka jaunās Kiviču ģimenes pieaugums uz viņu neattiecas, taču, ja kādreiz būs nepieciešamība, viņa ir gatava palīdzēt.

“Lai šis bērniņš aug vesels, lai viņam viss ir labi. Protams, ja būs kādreiz kāda nepieciešamība, es neatteikšu un palīdzēšu,” pauž Madara, kā piemēru minot, ja Andris būs koncertos, bet Lienei būs vajadzīgs piena maisījums bērnam, viņa to atvedīs.

Spread the love

Pievienot komentāru