Strīķes vīrs pārsteidzis daudzus, publiski atklājot vēl nezināmus faktus par mirušo sievu un viņu laulību

Bijusī Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) priekšnieka vietnieces un politiķes Jutas Strīķes pēkšņā nāve pārsteidza daudzus, jo par smago slimību, kas izrādījās neuzvarama, Strīķe apkārtējiem neļāva nojaust. To zinājuši vien paši tuvākie kolēģi. Žurnālā “Klubs” nelaiķes vīrs Maigurs Strīķis pārsteidzis daudzus, publiski atklājot vēl nezināmus faktus par mirušo sievu un viņu laulību, vēstī izdevums “Privātā dzīve”…

Maijā bijušais SAB un Militārās izlūkošanas un drošības dienesta augsta ranga darbinieks Maigurs Strīķis publiski veltīja asu kritiku citai slepenai struktūrai – Valsts drošības dienestam – gan par zemo izmeklēšanas kvalitāti, gan gadiem ilgo darbošanos Aivara Lemberga interesēs.

Sarunā ar žurnāla galveno redaktoru Aivaru Pastalnieku Maigurs Strīķis atklāj, kā iepazinies ar Jutu. Tas noticis izmeklēšanas pārvaldē Stabu ielā.

“Tas bija kāds 1993. vai 1994. gads. Mēs bijām dažādās nodaļās. (..) Juta jau tajā laikā bija ļoti enerģiska, viņa ne no kā nebijās. Gāja un darīja. Bieži ir tā, ka izmeklētājs, kurš tikko sācis strādāt, jūtas kā dzīves pabērns ar vēlmi skatīties kādam mutē.

Jutai respekts pret uzplečiem nekad nav piemitis,” viņš stāstīja.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Spread the love

Pievienot komentāru