Ņujorkā par uzbrukumu sievietei esot aizturēts NBA basketbolists Rodions Kurucs

Kurucs tiesā bijis saslēgts rokudzelžos un klusējis. Kurucs apsūdzēts par to, ka ar savām darbībām traucējis sievietei elpot. Latviešu basketbolistam līdzās tiesā bija arī viņa advokāts.

Tiesas zālē uz atkārtotu lietas izskatīšanu Rodionam būs jāatgriežas 21. oktobrī, tikai trīs dienas pirms “Nets” regulārās sezonas pirmās spēles.

Neilgi pēc informācijas parādīšanās medijos, “Nets” nāca klajā ar savu paziņojumu.

“Palīdzam līgas birojam ar informācijas ievākšanu. “Nets” šāda veida apsūdzības uztver ar vislielāko nopietnību. Kamēr notiek izmeklēšana un paši ievācam informāciju, no komentāriem atturēsimies,” teikts kluba paziņojumā.

21 gadu vecais cēsnieks savā debijas sezonā regulārajā čempionātā aizvadīja 63 spēles, kurās vidēji izcēlās ar 8,5 punktiem un 3,9 atlēkušajām bumbām. Pērnvasar viņš ar “Nets” noslēdza ilgtermiņa līgumu, kura termiņš tika minēts kā četri gadi.

Interesanti, ka iepriekš šovasar Rodions Kurucs bija kļuvis visai aktīvs “Instagram” un publicēja vairākus attēlus ar kādu gaišmatainu daiļavu, tad nu Latvijas basketbola spīdekļa konts un, protams, arī bildes vairs nav atrodamas. Pašlaik nav precīzas informācijas, vai policijas iesniegumā runa ir par to pašu meiteni, ar ko pēc neoficiālas informācijas latviešu basketbolists bija draudzējies pēdējos mēnešus.

Šovasar sociālajos tīklos Rodions Kurucs nekautrējās publicēt mīlīgas bildes ar daiļu gaišmati. c

Zīmīgi, ka šis nav pirmais vardarbības gadījums ar latviešu NBA basketbolistiem pēdējā gada laikā. Pavasarī apsūdzības tika izvirzītas arī Kristapam Porziņģim, kura pārstāvji apgalvoja ASV drošības iestādēm, ka ir basketbola zvaigzne kļuvis par izspiešanas upuri. Pēdējos mēnešos par šo lietu publiski nekādi jaunumi nav izskanējuši.

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru