Ņujorkā par uzbrukumu sievietei esot aizturēts NBA basketbolists Rodions Kurucs

Sekmīgu NBA debijas sezonu aizvadījušais Kurucs, ticis apcietināts par uzbrukumu sievietei. ASV medijos atrodamā informācija ir atšķirīga, jo dažviet tiek apgalvots, ka viņš uzbrucis savai draudzenei, bet citur, ka cietusī ir viņa bijusī meitene, vēsta portāls jauns.lv

“New York Daily News” vēsta, ka vecākais no brāļiem Kuruciem sievietei uzbrucis 27. jūnijā savā dzīvoklī Bruklinā (Ņujorkas pilsētas daļa). Viņš konflikta laikā esot meiteni žņaudzis, divas reizes iesitis pa seju, iekodis lūpā un savainojis sievietei ribas, iemetot viņu gultā.

Vairāki ASV mediji vēsta, ka Rodions pirms sievietes žņaugšanas esot kliedzis: “Es izdarīšu sev galu!” pēc šiem vārdiem viņš esot aplicis rokas meitenei ap kaklu un spiedis doties uz gultu.

Augusta izskaņā cietusī esot iesniegusi iesniegumu Ņujorkas policijā, bet Kurucs trešā septembra rītā esot pats pieteicies Bruklinas policijas iecirknī, kur ticis aizturēts.

Pēc prokurora Vilfrēdo Koto teiktā, viņai bijuši ribu un sejas savainojumi, taču neesot foto, kas apliecināti gūtās traumas. Prokurors arī uzsver, ka abi pēc tam nākamajā dienā kopā devušies uz Lasvegasu. Abi tikušies deviņus mēnešus, bet pēc incidenta esot pašķīrušies.

Kā vēsta sporta medijs “Bleacher Report”, latviešu basketbolists vēlāk ticis atbrīvots bez drošības naudas iemaksas. Tiesnese Džīna Abaldi noteikusi viņam aizliegums tuvoties un kontaktēties ar minēto sievieti.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru