Olgas Rajeckas ģimenē noticis zaudējums – Ģimene sēro!

Skumjas vēstis nāk no Latvijas slavenās dziedātājas Olgas Rajeckas ģimenes! Viņas meita Marija sociālajā tiklā Facebook paziņojusi, ka uz citu medību laukiem ir devies viņu ģimenes loceklis, kaķis Otto. Viņam bija tikai seši gadi, diemžēl viņš nenomira dabiskā nāvē.

Viņa ierakstījusi, ka tikai pāris dienas atpakaļ ģimenei notikusi nelaime! Viņas mīļākais un labākais draudgs, kā arī dvēseles radinieks un vismīlētakā būtne kaķis Otto, vien 6 gadu vecumā devies uz citu pasauli.

Viņa piebildusi arīto, ka viņasprāt kaķis esot nomiris no žurku indes, ko izrādās veikalā varot nopirkt ikviens, kas to vēlas un nav jārāda nekādi papīri un citas lietas.

Viņa piemin, ka žurku indes var nogalināt ikvienu dzīvu būtni, suni, kaķi vai pat cilvēku 15 minūšu laikā un veikalā to brīvi var iegādāties par 1.39 Eiro, brīvi pieejams visiem! Vai tas esot normāli, ka to var nopirkt jebkurš?

Viņa piebilda, ka tas ir absurds un šīs indes pārdošanu noteikti vajadzētu aizliegt, vari arī izvēlēties speciālistus, kas no graudzējiem atbrīojas uzreiz un izdara daudz labāk.  Ģimenei pašlaik ir lielas sēras

Lasi vēl : Ļoti būtiskas un svarīgas izmaiņas visiem auto šoferīšiem! Tie ir būtiski jaunumi!

Avots

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru