Pāris stundas pēc kāzām vīrs ar saviem brāļiem esot izvarojuši savu jauno sievu

Krieviju šokējusi ziņa, kas izplatījusies sociālajā tīklā VK –  pēc kāzām vīra brāļi, lietojot alkoholu, izvaroja kopā ar vīru viņa jauno, skaisto sievu. 

Šī ziņa tika nopublicēta arī vairākos elektroniskajos medijos Krievijā.

Murmanskā 24 gadus jaunu meiteni ar varu esot piespieduši apprecēties un pēc kāzām visi grupveidā viņu izmantoja. Vēlāk izrādījās, ka vīrieši vēlējās atriebties par to, ka jaunās meitenes brālis ir aizbēdzis ar jaunu sievu.

Lasi vēl: Sievietes tieši šajā vecumā pārvēršas par īstiem seksuālajiem maniakiem. Viņas ir pat gatavas…

Vēlāk,  policija esot aizturējusi visus pārkāpējus un piemēroja viņiem atbilstošu sodu. Jaunā meitene bijusi no Indijas.

”Es piekritu piespiedu kārtā precēties, jo zināju, ka šie nelieši var nodarīt kaut ko manai ģimenei un draugiem”, – stāsta meitene.

Pāris stundas pēc kāzām jaunais vīrs ar saviem brāļiem metās virsū meitenei un ar varu viņu izvaroja.

”Vīra brāļi mani izmantoja kāzu dienā, lai atriebtos šādi manai ģimenei”, – asarām acīs stāsta meitene, kura vēlas palikt anonīma.

Pēc pāris dienām jauniete aizbēga un pastāstīja visu policijai. Izvarotāji tika arestēti, taču vīram tika sods mazināts, jo viņa pati esot piekritusi precēties. Pašu meiteni atgrieza atpakaļ pie cietsirdīgā vīra.

 

Aizdomas gan rada, ka neviens lielais Krievijas medijs šo ziņu nav nopublicējis, tāpēc nevaram būt 100% droši par informācijas patiesumu. Tomēr sociālajos tīklos cilvēki no Murmanskas apgalvo, ka tā esot patiesība…

 

avots

Spread the love

Pievienot komentāru