Pieejams Valmieras kalendārs 2020.gadam

Valmieriešiem un pilsētas draugiem Valmieras Tūrisma informācijas centrā Rīgas ielā 10 iespējams apskatīt un iegādāties noderīgu dāvanu un praktisku palīgu jaunā gada plānošanai – Valmieras sienas kalendāru 2020.gadam. Kalendāra cena – 3,90 EUR.

Sienas kalendārā iemūžinātas skaistākās pilsētas ainavas un interesanti mirkļi dažādos gadalaikos. To, ka esam pilsēta pie Latvijas garākās upes, kas vēsturiski izvietojusies Gaujas krastos, apliecina arī kalendārā iekļautās fotogrāfijas, jo lielākajā daļā no tām manāma arī Valmieras galvenās ielas – Gaujas – klātbūtne, kas piešķir pilsētas skatiem īpaši skaistu noskaņu. Gaujas Stāvie krasti sniega segas apsegti, Dzelzs tilts pār Gauju pavasara dzestrumā, skatu terase, kas vairākkārt ieguvusi starptautisku profesionāļu atzinību, vasaras pilnbriedā, filmas cienīgā kadrā notverta arī ainiņa no saules silto staru apspīdētās pīļu saimes ikdienas, galvenais tilts pār Gauju, kas izgaismots iekrāso Gauju sarkanbaltsarkanos toņos, aicinot atzīmēt gada patriotiskāko mēnesi un vēl daudzas citas krāšņas fotogrāfijas, kas priecēs kalendāra īpašnieku visu 2020.gadu.

Valmieras burvību pamanīja un fotogrāfijās iemūžināja: Edmunds Mitenieks, Oskars Tapinskis, Gustavs Māziņš, Ginta Ažuka, Zigmunds Kazanovskis, Aivis Stračinskis, Ēriks Božis un Nauris Vasiļevskis.

Kalendārā ir publicēti arī nozīmīgākie 2020.gada notikumi Latvijā un Valmierā.

Īpaši piedomāts par Valmieras patriotiem – digitālās vides lietotājiem. Valmieras kalendārā iekļautās fotogrāfijas izvietotas arī 12 datora darbvirsmas fona (fona tapete) attēlos. Tos iespējams bez maksas lejupielādēt šeit.

Jāpiemin, ka novembra beigās Valmieras Tūrisma informācijas centrā būs pieejams arī Valmieras plānotājs 2020.gadam. Aicinām sekot līdzi informācijai www.valmiera.lv un www.visit.valmiera.lv.

Spread the love

Pievienot komentāru