Playboy zvaigzne un Hjū Hefnera mīļākā beidzot atklāj kāda elle patiesībā notiek villā

Medisona atbrauca uz Losandželosu, lai izsistos dzīvē. Kā daudzi viņas kolēģi viņa strādāja par oficianti. Viņu ievēroja Hjū Hefnera draugs, kurš uzaicināja viņu uz ballīti. Drīz vien viņa sāka aiz vien vairāk apmeklēt viņa rīkotos pasākumus.

Kad meitenei bija problēmas ar dzīvokļa īri, viņa nolēma būt viena no harēma dāmām un dzīvot pie Hjū. Viņa domāja, ka attiecības būs platoniskas, jo viņam taču uz to momentu bija 74 gadi.

Lasi vēl: 9 vietas pasaulē, kurās var nopirkt māju tikai par 1€

Viņas draugi un ģimene bija pret to, bet Medisona nelikās par to ieinteresēta. Drīz vien viņa saprata, ka dzīvot vien tāpat vien nevarēs pie Hefnera un nāksies par to maksāt. Pateicoties dažādiem dārgiem preperātiem Hjū varēja pavadīt visu nakti mīlējoties ar meitenēm, to starp arī Medisonu.

Viņa sīki apraksta pirmo pieredzi ar harēma saimnieku. Meitenei neviens nejautāja vai viņa vēlas ar Hjū nodarboties ar seksu. Bija skaidrs: gribi dzīvot villā – pieņem spēles noteikumus.

Grupveida sekss notika divas reizes nedēļā – trešdienās un piektdienās. Hjū bija slikta dzirde, tādēļ meitenes seksa laikā bieži viņu apsmēja vai tīksminājās par viņu.

Meitenēm bija obligāti jābūt villā 21:00 vakarā, izņēmumi bija tikai tad, ja kāda no viņām devās uz kādu ballīti.

Medisona pat bija domājusi par pašnāvību. Psihiatrs viņai izrakstīja antidepresantus. Pēc aiziešanas no Hefnera viņa uzsāka dalību šovā ”Dejas ar zvaigzni”.

 

avots

Spread the love

Pievienot komentāru