Putina “slepenā” meita beidzot komentējusi lielo līdzību ar viņu

Nesen skaļā interneta projektā 17 gadus vecā Elizaveta Krivonogih (sociālajos tīklos meitene ir pazīstama kā Luiza Rozova) tika nosaukta par iespējamo Krievijas prezidenta Vladimira Putina meitu. Lai gan meitene izvairījās no kontakta ar medijiem, beidzot viņa sniegusi pirmo oficiālo interviju GQ.

Galvenais jautājums – vai Elizabete ir Putina meita – atkal palika neatbildēts (un pat netika uzdots), taču sarunā meitene runāja par savu ikdienu, līdzību ar Krievijas prezidentu, sapņiem un attieksmi pret kritiķiem internetā.

Ziniet, kaut kā nav īpaši patīkami, ja tiek traucēta jūsu mierīgā dzīve. Un daži svešinieki sāk rakņāties tavā dzīvē. Tas nav pats patīkamākais. Es neskaidri atceros dienu, kad tika prezentēts projekts, pēc tam es trīs dienas gulēju gultā ar aizvilktiem aizkariem. Es trīs dienas vienkārši pazudu. Tas bija tik … Ne pārāk patīkami,” viņa atklāti sacīja.

Elizabete izteicās arī par savu līdzību ar Vladimiru Putinu: “Klausieties, spriežot pēc viņa jaunības dienu fotogrāfijām, tas droši vien izskatās, ka esam līdzīgi. Bet, kā izrādās, ir daudz cilvēku, kas ir līdzīgi Vladimiram Vladimirovičam.”

Lasi arī: Bils Geitss paziņojis, ka bagātām valstīm vajadzētu pāriet uz sintētisko gaļu, lai novērstu klimata katastrofu.

Kā vēstījām iepriekš, lai gan Krievijas prezidents Vladimirs Putins rūpīgi slēpj savu privāto dzīvi, medijs “Projekts” vietnē Youtube publicējis jaunu pētījumu, kurā atklāts, ka Putinam, iespējams, ir vēl viena – trešā – meita.

Spread the love

Pievienot komentāru