Putins “uzbrauc augumā” Latvijai un paziņo, ka Krievijā tas tā nenotiek

Krievijas prezidents Vladimirs Putins organizācijas “Krievija – iespēju zeme” valdes sanāksmes laikā, kas notiek piektdien, 26. martā, paziņojis, ka viņam Latvijā no Covid-19 miris tuvs paziņa un asi nokritizējis veselības aprūpes sistēmu mūsu valstī, ziņo kaimiņvalsts mediji. 

Viens mans ļoti labs paziņa, mans [bijušais] kolēģis, kurš dzīvoja Latvijā teju visu savu mūžu, saslima ar Covid-19. Un atklājās, ka Latvijas galvenajā infekciju centrā pat nav magnētiskās rezonanses iekārtas,” viņš klāstījis.

Putins arī norādījis, ka ārstu rīcībā bijis vien vecs rentgena aparāts, ar ko nav iespējams noteikt reālos saslimušā plaušu bojājumu apmērus. Slimnīcā pat nebija zāļu, viņš kāpina šausmu stāstu. “Lūk, šāds veselības aprūpes sistēmas organizācijas līmenis,” pauž kaimiņvalsts prezidents.

Kā domā, kad Latvijai izdosies pārvarēt pandēmiju un dzīve varēs atrgiezties "normālās sliedēs"

“Mēs novērojam, ka daudzās valstīs, kuras pretendē uz to, ka tās var saukt par zemēm ar augstu attīstītām veselības aprūpes sistēmām, tāda rezultāta, kāds ir pie mums, nav,” sacījis Putins, kurš jau vairākkārt publiski ir klāstījis, cik ļoti rietumvalstis netiek galā cīņā ar vīrusu.

Lasi arī: Kardiologs Ērglis pasaka, ko domā par “Sputnik V” vakcīnu

Putins nenosauca vārdā, kas tas ir par paziņu, tomēr medijiem ir versija, par kuru cilvēku Putins runā.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu, kurš varētu būt minētais cilvēks

Spread the love

Pievienot komentāru