Renārs Kaupers atbild uz izskanējušajām ziņām par viņa saslimšanu ar Covid vīrusu

Medijos iepriekš izskanējusi informācija, ka ar Covid vīrusu inficējies arī populārās grupas Prāta vētra solists Renārs Kaupers. 

 

Tika izteiktie dažādi minējumi un versijas, kā arī spekulēts, ka tas noticis   kādā skaņu ierakstu studijā, kur  vairāki mūziķi tikušies dziesmas ierakstā. Pirmie par to publiski paziņoja grupas «The Sound Poets» līderis Jānis Aišpurs un grupas «Laika suns» dalībnieks Arnis Račinskis! Pirmais informāciju, ka inficējies arī Kaupers izplatīja izdevums Vakara ziņas!

Zinot, cik šis vīruss ir lipīgs, laikraksts mūziķim jautājumu, vai pēc šī dziesmas ieraksta viņš nav norūpējies par savu veselību un, būdams inficēto cilvēku kontaktpersona, neplāno veikt testu, lai noskaidrotu, vai arī pats ir inficējies.

Vakara ziņas arī atzīmēja, ka tas esot īpaši svarīgi, jo tapa zināms, ka pēc ieraksta Kaupers ir apmeklējis publiskas vietas un kontaktējies ar citiem cilvēkiem. Kaupers gan laikrakstam atbildi nav sniedzis!

Lasi arī: Jaunumi par bijušo ministru Juri Pūci – dzīve nemaz nebūs tik “sūdīga”

Tomēr tagad  Renārs sniedzis publisku paziņojumu – viņš savā profilā sociālajā tīklā Instagram apstiprina izskanējušo informāciju un sniedz sīkākas detaļas par notikušo un savu pašsajūtu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu Renāra paziņojumu

Spread the love

Pievienot komentāru