Šarms veiksmei: kādas rotaslietas pasargā pret ļaunu aci un piesaista naudu

Zelts

Zelta rotaslietas ne tikai lieliski iekļaujas daudzos veidos, bet arī palīdz piesaistīt bagātību. Nēsājiet zeltu svarīgās sanāksmēs, lai justos pārliecināti, un izvēlieties īstu metālu, kas darbojas daudz efektīvāk.

Rotaslietas, ko papildina balta, zila vai melna krāsa, paver īpašniekam jaunas iespējas, kas, savukārt, piesaista lielas summas. Starp citu, naudu piesaista ne tikai rotaslietas, bet arī citi aksesuāri – sprādze pie jostas vai slēdzene makā.

Elegants aksesuārs piešķirs diskrētu akcentu gan ikdienas tērpam, gan romantiskam randiņa tērpam.

 

Citrīns

Citrīnu sauc par tirgotāja akmeni: jau izsenis tika uzskatīts, ka, ieliekot akmeni makā, tajā noteikti parādīsies nauda, ​​un īpašniekam uzspīdēs finansiālā labklājība.

Arī rotas ar citrīnu var padarīt tevi bagātāku: pievērs uzmanību sudraba rokassprādzēm ar burvju akmeni vai kuloniem. Un visizdevīgākais risinājums ir iegādāties zelta auskarus ar citrīnu.

Lasi arī: Mohsens Noruzi prognozē, kurās zodiaka zīmēs dzimušajiem Maijā gaidāmas lielākās pārmaiņas 

 

Nazars

Ja esi bijis Turcijā, visticamāk, esi pamanījis neparastas un koši zilas acis, šādus amuletus izkar daudzās mājās. Jau sen tiek uzskatīts, ka ļaunā acs ir lāsts, kas tiek uzlikts cilvēkam, lai padarītu viņu nelaimīgu.

No ļaunas acs burtiski pasargā otra acs, kura uzņem triecienu uz sevi. Amulets darbojas tikai tad, kad tas ir redzeslokā, un, ja stikls saplaisā, talismanam ir jāpateicas: tas nozīmē, ka tas ir pabeidzis savu uzdevumu. Tirgū ir milzīgs daudzums zilu acu rotaslietu: rokassprādzes, kuloni, auskari un pat gredzeni.

 

Malahīts

Malahīts ir ideāli piemērots cilvēkiem, kuri cenšas nodibināt kontaktu ar spēcīgiem cilvēkiem: akmens piesaista bagātību, veicot uzticamus finanšu darījumus.

Rotaslietas ar malahītu būs dāvana uzņēmumu īpašniekiem vai tiem, kas sapņo par sava biznesa uzsākšanu. Gredzeni ar malahītu ir labi piemēroti vīriešiem, un skaistajai pusei ieteicams iegādāties izsmalcinātu kaklarotu ar maģisku minerālu.

 

Rotaslietas ar monētām

Varbūt kāds to uzskatīs par banālu, taču arī rotaslietas ar monētām sniedz labsajūtu. Šeit darbojas princips “līdzīgs piesaista līdzīgu”. Pat neliels talismans ar monētām padarīs tevi bagātāku, tāpēc izvēlies jebkuru rotu – rokassprādzes, gredzenus vai auskarus. Un, ja atrodat masīvu zelta aksesuāru ar monētām, jūsu maciņš garantēti tiks papildināts.

 

Aventurīns

Zaļo aventurīnu sauc par iespēju akmeni, tas ir atbildīgs par bagātību un pārpilnību. Iegādājoties, ieprogrammējiet aventurīnu vajadzīgajam pārpilnības veidam. Tai nav obligāti jābūt naudai: akmens nodrošinās ne tikai finansiālu labklājību, bet arī veiksmi personīgajā dzīvē vai labu veselību. Ja vēlaties piesaistīt pēc iespējas vairāk naudas, meklējiet rotaslietas ar aventurīnu un citrīnu – divu spēcīgu akmeņu apvienošana sniedz neticamus rezultātus.

 

Hamsa

Aizsardzības zīme atvērtas labās plaukstas veidā nāca pie mums no Tuvo Austrumu kultūrām. Precīza tā izcelsme joprojām ir strīdīgs jautājums. Neskatoties uz to, gadsimtiem ilgi hamsa amulets ir izmantots, lai aizsargātu pret ļaunumu un ļaunu aci. Jūs varat iegādāties minimālistiskas rokassprādzes ar burvju simbolu vai nelielu kulonu, kas pasargās jūs no ļaundaru sliktiem nodomiem.

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru