Šarms veiksmei: kādas rotaslietas pasargā pret ļaunu aci un piesaista naudu

Mūsdienās rotaslietas ir ne tikai pašizpausmes veids, bet arī aizsardzība no negatīvām enerģijām vai iespēja piesaistīt pozitīvās.

Tā tas ir bijis kopš seniem laikiem: mūsu senči valkāja talismanus un amuletus, tāpēc akmeņu un dārgmetālu ietekme uz cilvēka dzīvi kultūrā ir iesakņojusies ļoti ilgu laiku. Mēs iegremdējamies burvju pasaulē un pastāstīsim, kādi aksesuāri paglābs jūs no ļaunas acs un pat palīdzēs kļūt bagātam.

 

Sudrabs

Mūsu senči uzskatīja, ka sudrabam piemīt ne tikai aizsargājošas, bet arī ārstnieciskas īpašības. To uzskatīja par līdzekli pret dažādām nelaimēm: ļaunu aci, bojājumiem, lāstiem un mīlas burvestībām.

Dārgmetāls palīdzēja cīnīties ar vampīriem un vilkačiem. Starp citu, daži apgalvo, ka ļaunas acs gadījumā sudraba rotaslietas dos jums zīmi un ātri satumst, tāpēc sudraba rotaslietām noteikti jākļūst par jūsu uzticīgo aizsargu.

Minimālisma sudraba rota iederēsies jebkurā izskatā un kļūs par jūsu pilnvērtīgu amuletu.

Lasi arī: Mohsens Noruzi prognozē, kurās zodiaka zīmēs dzimušajiem Maijā gaidāmas lielākās pārmaiņas 

 

Tirkīzs

Ja vēlies pasargāt sevi un mīļos, lielisks risinājums būs tirkīza rotaslietas. Vairākās kultūrās debeszilais akmens ir atzīts par svētu. Saskaņā ar leģendu, tas maina krāsu atkarībā no valkātāja veselības stāvokļa un pasargā viņu no tumšajiem spēkiem. Un, lai gan zinātnieki ir pierādījuši, ka mitrums un gaismas iedarbība ietekmē nokrāsas izmaiņas, tirkīzs joprojām ir populārs tā skaistā izskata un cenas ziņā.

 

Ahāts

Ahāts ir daudzpusīgs dārgakmens, kas ir pieejams dažādās formās un krāsās. Senās civilizācijas to izmantojušas, lai radītu rotaslietas tūkstošiem gadu: visiem unikālajiem gabaliem ir ārstnieciskas īpašības un tie aizsargā to īpašniekus.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk 

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru