Šie 3 zodiaka zīmju pārstāvji ir īsti ballīšu monstri – dzer un nereibst!

Ir cilvēki, ar kuriem ballēties ir ļoti interesanti un ir arī tādi cilvēki, kuri īsti nevar atvērties un atbrīvoties tusiņa laikā.

Protams, Zodiaka zīmes, kuras neatrodas starp šīm trijām tusētājām, nebūt nav sliktākas. Vienkārši, viņām nav dabiski tik liela spēja sajust vieglumu un bezrūpību, kas parasti valda ballītes laikā.

Šajā izlasē ir 3 Zodiaka zīmes, kuras visbiežāk labi iederas kompānijā, jokojas un ir draudzīgas. Principā, viņi paši ir staigājoša ballīte, ja vien dzīvē viss ir kārtībā…

Strēlnieks- jautrība

Šīs zīmes pārstāvji ir vieni no labākajiem tusētājiem. Viņos ir nerimstošs optimisms, izcila humora izjūta un sajēga par to, kādai jābūt foršai ballītei. Vēl viens Strēlnieka pluss ir tāds, ka tajā brīdī, kad ir reāli jārisina problēma- Strēlnieks spēj saņemties un izdarīt attiecīgos telefona zvanus.

Piemēram, noorganizēt papildus alkohola pievedumu nakts vidū, vai noorganizēt izklaides. Visbiežāk, ja Strēlnieka kompānija nespēj viņam turēt līdzi, viņš vienkārši dodas meklēt laimi citur. Vienīgā bēda, kas piemīt Strēlniekam attiecībā uz tusēšanos- viņš negrib iet mājās.

Pārējie Strēlnieka mīnusi īpaši neietekmē ballītes biedrus, bet gan drīzāk sievu vai vīru, jo viņam viegli var aizmirsties, ka par saviem plāniem kāds jāpainformē.

Lasi vēl: Ja viņš dara šīs 5 lietas, tad nekavējoties pārtrauc ar viņu kontaktus

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Spread the love

Pievienot komentāru