Sievietes vēders pēc dzemdībām turpināja augt. Ķirurgi atgrieza vēderu un zaudēja valodu…

Topošā māmiņa otrajam bērniņam , Jūlija Selina, jau zināja, ar ko jārēķinās pēc dzemdībām, bet šis gadījums šokēs arī viņu un visas pieredzējušās māmiņas. Jūlija bija sava mazā dēliņa gaidībās, pēc deviņu mēnešu gaidīšanas, mazais bija gatavs nākt pasaulē pats, bet ārstiem bija redzams, ka puika nav labā pozā priekš šādām dzemdībām, līdz ar to tika nolemts par labu ķeizargriezienam.

Puika piedzima sveiks un vesels, arī māte uzreiz pēc dzemdībām nejutās slikti, bet pēc mēneša viņa nevarēja teikt to pašu – viņas vēdera apjoms bija palielinājies, pat lielāks kā esot pēdējā grūtniecības mēnesī.

Bija grūtības kustēties, pat sēdēt un gulēt. Ārsti tam dižu vērību nepievērsa, sakot, kas tas jau pēcoperācijas sāpes, ar laiku pāries. Ar laiku palika vēl sliktāk, klāt nāca augsta temperatūra, vēl lielākas sāpes.

Lasi arī: Kaimiņvalstī – Šauļos slimnīcā šonakt ievietota ar koronavīrusu inficēta sieviete

Pēc gandrīz mēneša pilnām mokām, meiteni apskatīt pieteicās Kara  Medicīnas akadēmijas dakteri. Jau pirmais ultrasonogrāfijas uzņēmums pavēra šausmu skatu – Jūlijas vēderā bija ļoti daudz šķidruma, un kas tāds, kam tur pilnīgi noteikti nebija jābūt .

Šķir nākamo lapu un lasi turpinājumu

Spread the love

Pievienot komentāru