Šis ir jāizdara līdz 31.decembrim, lai savās mājās ielaistu veiksmi un visas likstas atstātu vecajā gadā

Kas jādara, lai piesaistītu veiksmi un finansiālo labklājību Vērša gadā.

Kāds būs 2021. gads – noteikti tagad daudzi uzdod šo jautājumu, atskatoties uz notikumu virkni, kas pēdējos mēnešos šokēja visu pasauli. Protams, neviens nevar paredzēt nākotni. Tomēr ir vairākas vienkāršas darbības, kuras, pēc astrologu domām, var palīdzēt piesaistīt veiksmi jaunajā gadā. Ir uzdevumu saraksts, kas jāpabeidz līdz 31. decembrim. Ja visu paspēsi, tad 2021. gads nesīs tikai patīkamas pārmaiņas.

Ko darīt, lai veiksmīgi sagaidītu Vērša gadu:

Līdz 2020. gada beigām būs labvēlīgi pārskatīt visas savas saistības (parādi, aizdevumi, neizpildītie solījumi), ja iespējams, tās slēgt vai noteikt jaunus datumus (nav gaidāms, ka gada beigas finanšu ziņā būs ļoti labvēlīgas, astro situācija būs saspringta, un tas ietekmēs valsts ekonomiku).

Ir svarīgi pabeigt visus darbus, kas vairs nav aktuāli vai kuriem vēl nav nepieciešama jūsu palīdzība, taču jūsu uzmanība tiek veltīta tiem (nelasītas atliktas grāmatas, raksti, neskatītas filmas, tikšanās un pārplānota ne pirmo reizi sapulces, zvani).

Jums arī jāstrādā ar emocionālajām emocijām: sūdzībām, apgalvojumiem, kas, iespējams, nav piepildījušies, iespējams, ne pirmo gadu – jums ir jāatsakās, jāpiedod (ir daudz dažādu piedošanas veidu, vispirms vismaz uzrakstot visas savas pretenzijas pret cilvēku, šādā veidā atbrīvojoties no tām un pateicoties par pieredzi, par apziņu, kuru saņēmāt pateicoties viņam).

Lasi vēl: Fermeris atrada dīvainas, melnas olas un nolēma tās paturēt. Beigu beigās izšķīlās tik skaists dzīvnieks!

Kad lietas jāizdara pirms jaunā 2021. gada:

Vispiemērotākais laiks ir no 1. decembra līdz 14. decembrim, savukārt Mēness samazināsies un, varētu teikt, palīdzēs jums atlaist to, ko ir laiks atlaist. Jaunajā mēnesī, 14. decembrī, izmazgājiet grīdas savā mājā, nomazgājieties, iedomājoties, ka jūs mazgājat nost visus netīrumus un visu, kas traucē jūsu labklājībai un veselībai.

Un nākamās 2 nedēļas piepildiet sevi un savas mājas ar to, ko vēlaties redzēt jaunajā gadā: nepieļaujiet sliktas domas, nosodījumu, vērojiet telpas un domu tīrību; rotā savu darba vietu, dari to, kas sagādā prieku un iedvesmu.

Ļoti laba prakse: izveidojiet pats savu prieku sarakstu, tās darbības, kas piepildīs jūs ar enerģiju (sākot ar banālu tasi smaržīgas tējas un beidzot ar lidošanu gaisa balonā). Pamazām saraksts mainīsies, un būs vairāk enerģijas sasniegumiem.

Avots: vot-eto

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru