Tagad ataudzēt garus nagus, kas nelūst, ir vieglāk par vieglu!

Ir kāds sen pārbaudīts nagu nostiprināšanas un audzēšanas līdzeklis, kuru mēs esam nolēmuši atklāt saviem uzticīgajiem lasītājiem.

Lasi vēl: Ārsti brīdina, ka 95% iedzīvotāju ir inficēti ar bīstamiem parazītiem, bet to paši nezina

Mūsdienās nav nekāda problēma doties uz skaistumkopšanas salonu un veikt sev manikīru, kas turēsies vairākas nedēļas pēc kārtas, turklāt manikīrs būs izturīgs un jūs diez vai nejauši salauzīsiet nagus, taču no šīm procedūrām naga plātnes tiek bojātas un pēcāk paiet ļoti ilgs laiks, kamēr tās atkal atjaunojas.

No otras puses, savi dabīgie nagi bieži mēdz lūst. Kā lai panāk, ka gari nagi ir arī izturīgi un nelūst? Ir kāds labi pārbaudīts līdzeklis, kura pagatavošanas recepti mēs atklāsim tikai saviem uzticīgajiem lasītājiem.

Kā var ātri ataudzēt garus un izturīgus nagus?
Jums būs nepieciešams:

1 ēdamkarote kaltētas kumelītes
1 ēdamkarote žāvētas asinszāles
1 ēdamkarote diždadža saknes
1 ēdamkarote kaltētu ceļmallapu
1 l ūdens

Lasi vēl: Skaties kā izskatās populārās padomju aktrises ”tad un tagad”

Pagatavošana:
Sajauciet kopā visas sastāvdaļas to norādītajās porcijās un aplejiet ar vienu litru verdoša ūdens. Maisījumam jānostāv vismaz vienu stundu.
Nokāsiet iegūto maisījumu caur marli vai sietiņveida caurduri.
Pārlejiet maisījumu dziļā traukā un varat sākt procedūras.
Lietošana:
Lieciet rokas uz pusstundu šajā maisījumā, vēlams tās visu šo laiku tur tiešām arī noturēt. Pēc procedūras nepieciešams uz rokām uzklāt mitrinošo krēmu, bet pēc šīs procedūras nevajag rokas skalot.
Ja vēlaties, varat šo procedūru atkārtot katru dienu, taču, ja nav iespējams to veikt katru dienu, ieteicamais daudzums ir vismaz četras reizes nedēļā. Ar šādu pavisam vienkāršu un salīdzinoši lētu paņēmienu jūs panāksiet, ka nagi ne tikai sāks intensīvāk augt, bet tie paliks arī stipri izturīgāki. Rezultāts būs manāms jau pēc nedēļas.
Atcerieties, ka nagus ir jākopj tāpat, kā jūs kopjat ādu un matus.

Ja jūsu organismam pietrūkst noteikti vitamīni un minerālvielas, nagi sāks lūst, slāņoties, deformēties un var pat saslimt ar sēnīti. Tieši tādēļ, neskaitot šāda veida veselīgās procedūras, jums ir jāseko līdzi arī tam, ko lietojat uzturā. Ir svarīgi ēst pārtiku, kurā ir daudz vitamīni un minerālvielas. Nagu veselībai ir nepieciešami tādi vitamīni kā A, E, C un B5, ir nepieciešams arī kalcijs, jods, cinks un biotīns jeb vitamīns B7. Ēdiet daudz vairāk jūras veltes, piena produktus, olas, aknas, zaļumus, augļus, noteikti iekļaujiet savā ēdienkartē arī citrusaugļus. Pilnvērtīgs uzturs nostiprinās ne tikai jūsu nagus, bet arī matus.

 

avots

Spread the love

Pievienot komentāru