Ārsti brīdina, ka 95% iedzīvotāju ir inficēti ar bīstamiem parazītiem, bet to paši nezina

Šī inficēšanās lielākoties notiek saskarsmē ar kukaiņiem, dzīvniekiem, tālāk seko dažādi sabojājušie pārtikas produkti, kā arī inficēties ar parazītiem ir iespējamas fekāli un orāli.

Lasi vēl: Kurām zodiaka zīmēm no 18. septembra – 24. septembrim mīlestības frontē būs strauji pagriezieni?

Pasaules Ārstu Sabiedrība ir brīdinājusi, ka lielākā pasaules daļa ir inficēta ar parazītiem, viss jau būtu labi, taču šie parazīti tiekot atzīti kā bīstami. Mums plašāk zināmie parazīti – spaļi, cērmes, trihinelles, matgalvji, ankilostāmi. Patreizējie statistikas dati no Pasaules Veselības organizācijas liecina, ka katru gadu pasaulē ar bīstamiem parazītiem inficējas aptuveni ~ 800 miljoni pasaules iedzīvotāji. Šīs cipars nebūt nav mazs, tomēr tas nav pats šokējošākais.

Taču, kā zināt, vai Jūs esat inficēts ar šiem bīstamajiem parazītiem, kā atklāt vai šie parazīti dzīvo Jūsu organismā. Pats pirmais, kas notiks ar Jūsu ķermeni – Jums mainīsies pašsajūta, tā būs ievērojami sliktāka. Tālāk parasti seko sāpošs vēders, nelabums, caureja, ātri jūtaties paēdis, zobu griešana guļot, nervozitāte, izteiktas svara maiņas, kā arī miega problēmas.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Spread the love

Pievienot komentāru