Ārsti brīdina, ka 95% iedzīvotāju ir inficēti ar bīstamiem parazītiem, bet to paši nezina

Ja neesat saskāries ar šādām problēmām, tad pavisam noteikti ziniet, kādu – kas ir, iespējams, pat kāds no Jūgu ģimenes, taču kā zināt vai Jūšu tuvinieks, draugs vai paziņa ir inficējies ar bīstamiem parazītiem? Pavisam noteikti jāseko līdzi cilvēka labsajūtai, un ja parādās kaut viena mazākā pazīme par to, ka šim cilvēkam ķermenī mīt parazīti, tad pēc iespējas ātrāk šo cilvēku jānogādā līdz ārstam.

Tiklīdz tas būs izdarīts, ārsts paņems dažādas analīzes, ar kuru palīdzību varēs pateikt, vai Jūsu organismā mīt arī kāds cits, izņemot Jūs pašu. Ja Jūsu organismā tiek atklāti parazīti, tad pavisam noteikti, uz savu galvu nedrīkst pirkt un lietot attārpošanās zāles. Jums ļoti rūpīgi jāseko līdzi ārsta norādījumiem, jo šīs attārpošanās zāle ir diezgan toksiskas, līdz ar to, ja lietosiet šīs zāles pēc saviem uzskatiem, tās var nepalīdzēt tieši Jums paredzētajai problēmai.

Tomēr ko darīt, ja tikt pie ārsta nav iespējams? Pateicoties mūsdienu medicīnai un tautu līdzekļiem, no bīstamajiem parazītiem ir iespējams atbrīvoties arī mājas apstākļos. Pret šiem parazītiem vislabāk noderīgs būs Helēniju ālantes uzlējums. Droši vien nezināt, kas tas tāds ir, bet šo augu ir iespējams iegādāties speciālos veikalos. Lai veiksmīgi atbrīvotos no parazītiem, Jums būs nepieciešams Helēnija Ālante sakne, no saknes jānogriež maza daļiņa, lai kopā būtu aptuveni 10 grami. Kad tad izdarīts, Jums jāizvāra ūdens, jāpagaida līdz tas paliek remdens un tad jāievieto tajā 10 grami šīs Helēnija Ālantes sakne. Tā ūdeni jānotur 6 – 8 stundas.

Lasi vēl: Nemaz nedomā šīm zodiaka zīmēm uzticēties… Viņi ir īsti meļi un izmantotāji!

Kad pagājušas 6-8 stundas. Paņemiet sietiņu un nokāsiet visus biezumus, tā lai pāri paliktu tikai tīrs šķidrums. Dienā šo šķidrumu būtu ieteicams lietot 4x dienā pa 25 mililitriem pirms katras ēdienreizes. Nepieciešamā lietošana ir nepieciešama aptuveni 3 mēnešus, bet protams šo laiku būtu ieteicams pagarināt līdz pieciem mēnešiem.  Ar šo metodi dalījušies simtiem cilvēku un pēc vairāku mēneša kursa, viņi atzīst, ka šī tautas medicīnas metode patiešām strādā!

Spread the love

Pievienot komentāru