Ušakovs savu pazušanu no publiskās telpas attaisno ar cilvēku riebumu pret “Saskaņu”

Pēdējo nedēļu laikā partijas “Saskaņa” līderis Nils Ušakovs ir pazudis no publiskās telpas, kā arī nav piedalījies publiskajās debatēs. Vēlēšanu iecirknī, kurā politiķis balsojis, viņš žurnālistiem norādījis, ka šādi rīkojies “cilvēku riebuma pret “Saskaņu” dēļ”.

Atbildot uz žurnālistu jautājumu, kur pavadījis šo laiku, atstādinātais Rīgas mērs norādījis, ka laiks pavadīts starp tuviem cilvēkiem un sabiedrotajiem, tāpat bijis gan Rīgā, gan Latgalē.

Ušakovs žurnālistiem norādījis, ka publiskajās debatēs nav piedalījies, jo šādi paudis viņa attieksmi pret notiekošo procesu. Citējot Ušakovu: “Ir pietiekoši liels skaits cilvēku, kam patlaban riebjas gan partija “Saskaņa”, gan “Saskaņas” cilvēki, un tad sagaidīsim arī vēlētāju attieksmi.”

Uz jautājumu, kāpēc tas tā esot, atstādinātais mērs atbildējis, ka tā esot politiskā realitāte.

Tāpat politiķis atteicies prognozēt “Saskaņas” rezultātus Eiroparlamenta vēlēšanās, paužot, ka tas nebūtu pareizi, kamēr balsošana nav noslēgusies, kā arī rezultātus varēs redzēt pēc pusnakts. Tomēr viņš pauda arī pārliecību, ka atbalsts viņa vadītajam politiskajam spēkam vienmēr būs.

Komentējot iespēju, ka viņš tiktu ievēlēts Eiroparlamentā, Ušakovs sacīja, ka cer strādāt un kalpot savas partijas un vēlētāju izvirzītajiem ideāliem, Latvijai un Eiropai. Uz jautājumu, vai viņš spētu pārstāvēt Latvijas intereses Eiropas Parlamentā, viņš atbildēja: “Pieņemu, ka gan mana pieredze, gan mana izglītība ļaus ne tikai politiski pareizi, bet ļoti profesionāli pārstāvēt mūsu valsts intereses.”

Līdz sestdienas 12 dienā Latvijā nobalsojuši aptuveni 20,23% vēlētāju kas ir aptuveni 285,7 tūkstoši iedzīvotāju. Līdz ar to var apgalvot, ka šogad aktivitāte Eiroparlamenta vēlēšanās bijusi nedaudz lielāka kā iepriekšējās.

Avots

Spread the love

Pievienot komentāru