Māte brīdina visus vecākus par lipīga vīrusa uzliesmojumu! “Bērnus atūdeņo dažu stundu laikā!”

Sieviete vārdā Diāna sociālajā platformā Facebook ir brīdinājusi cilvēkus par ļoti lipīgu un bīstamu rotavīrusa uzliesmojumu. Diāna aicinājusi cilvēkiem būt ļoti atbildīgiem citam pret citu un ja ir radušās kaut mazākās aizdomas par vēdera vīrusu, tad jādodas pie ārsta, vai jāārstējas mājās, nevis jāuzturas publiskās vietās.

Viņa stāsta, ka pēc piecu dienu būšans slimnīcās ar bērniem, tikai tagad tikuši mājās! Slimnīcā bijuši visi trīs bērni un šīs visas dienas ir bijušas ļoti nogurdinošas un slodzes pilnas. Vienam bērnam ir tikai gadiņš, otram trīs un trešajam 10 gadi, visi tika pie smaga un lipīga vīrusa.

Visi saļima viens pēc otra un kā noskaidrojās, tas bija ROTA vīruss. Māte pati izteikusies, ka nav šo visu rakstījusi, lai sūdzētos, bet gan izteiktu lūgumu. Viņa izteikusies, ka tas nav nekāds parastais ROTA vīruss, kur vienā rāvienā paņem visus trīs bērnus.

Šis vīruss esot daudz lipīgāgs un daudz nopietnāks, šis vīruss bērnus atūdeņo vien dažu stundu laikā un tas jau paliek bīstami paša bērna dzīvībai. Pieaugušie vēl jau var izturēt, taču bērnu mazie ķermeņi vemšanu līdz pat deviņām reizēm pēc kārtas nespēj tik viegli panest.

Diāna aicina ikvienu cilvēku būt atbildīgam pret citiem, ja Tev ir pazīme par vēdera vīrusu, tad vai nu dodies pie ārsta, vai pavadi mājās vismaz 10 dienas – Neapdraudi citus, it īpasi bērnus!

Avots 

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru